Tο σκοτεινό σχέδιο της ΕΠΟ και η... πόρτα από τις FIFA, UEFA

Η... εξυγίανση βλέπει ότι χάνεται, η διοίκηση Γραμμένου μετράει αντίστροφα για να χαιρετήσει, καθώς έχει προγραμματίσει εκλογές για τις 27 Μαρτίου, όμως κάποιοι συνεχίζουν να θέλουν να καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε εξέλιξη βρίσκεται σκοτεινό σχέδιο της ΕΠΟ για τον αποκλεισμό (Grexit) του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Ευρώπη, μην υπολογίζοντας ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να δίνει το παρόν για τη διάκρισή του.

Η ΕΠΟ μεθοδεύει Grexit, μέσω επιστολής σε FIFA, UEFA με την αιτιολογία ότι τάχα ο νόμος Αυγενάκη παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διάλογος του Υφυπουργείου για να αλλάξουν οι διατάξεις που ζήτησαν οι διεθνείς ομοσπονδίες. Όμως, ο Γραμμένος έστειλε επιστολή με την οποία τάχα κάνει καταγγελία.

Τζάμπα θόρυβο κάνουν επειδή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια η UEFA έχει ζητήσει από την ΕΠΟ και από τον Αυγενάκη η συζήτηση για αλλαγές άρθρων που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο να γίνει πριν κατατεθεί το αθλητικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Η διαβούλευση έληξε χθες, άρα αυτό θα γίνει σύντομα. Αυτό το ξέχασε ο Γραμμένος;

Στην ΕΠΟ προσπαθούν κάποιος να τους δώσει σημασία. Και για να γίνει αυτό θέλουν να βγουν από την... ανυπαρξία τους και να διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και πρόκειται για διοίκηση που μετράει μέρες για να φύγει καθώς, όπως αναφέραμε, έχουν προκηρυχθεί εκλογές. Οι παράγοντες της ΕΠΟ θυμήθηκαν το αυτοδιοίκητο και κατάγγειλαν τον Αυγενάκη. Η ΕΠΟ της διοίκησης Γραμμένου απουσιάζει από όλα τα μεγάλα προβλήματα και θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα, με αφήγημα. Όμως, δεν υπολογίζουν ότι η FIFA και η UEFA τους ξέρουν καλά, άρα θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Απόδειξη ότι δεν δέχθηκαν την πενταμελή επιτροπή στη Νιόν και για αυτό αναγκάστηκαν να στείλουν επιστολή.

Προφανώς, οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές ξέρουν με τι έχουν να κάνουν. Έχουν τις εκθέσεις των Λάκοβιτς, Χούμπελ και Φούσεκ από το διάστημα της επιτροπείας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυο φορές τους είχαν απειλήσει με Grexit, πέρσι και πρόπερσι, επειδή ήταν ανίκανη διοίκηση.

Ερώτημα αποτελεί που ήταν η ΕΠΟ όταν ο Κοντονής καταργούσε με νόμο το αυτοδιοίκητο που είχε ψηφιστεί όταν Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν ο Γιώργος Ορφανός; Η ομοσπονδία ξέχασε ότι δέχθηκε μέχρι και την αναδιάρθρωση που τους είχε επιβάλει ο Βασιλειάδης;

Σχόλια