Το ξεγύμνωμα της ΕΠΟ στη Superleague και το... μπλόκο: Θέλουν να στείλουν επιστολή για Grexit σε FIFA, UEFA


Ο Μπουτσικάρης ...γέφυρα στο πραξικόπημα της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού

 

Φοβερά και τρομερά πράγματα από τον πρόεδρο της Superleague, Λεωνίδα Μπουτσικάρη ο οποίος φαίνεται ότι πήγε να βάλει τρικλοποδιά στον Ολυμπιακό, στο μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρώπη. Την ώρα της συνεδρίασης της Λίγκας ο και αντιπρόεδρος του ΠΑΟ πήγε να κάνει... πραξικόπημα, ώστε να στείλει η διοργανώτρια επιστολή στην ΕΠΟ που αναφέρει ότι ο νόμος Αυγενάκη παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο. Το σχέδιο της... εξυγίανσης είναι αυτή η επιστολή μαζί με μια της ΕΠΟ να σταλεί στις FIFA, UEFA, ζητώντας να επιβληθούν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή να μην παίζουν οι ομάδες στην Ευρώπη.

Ξεκάθαρα, πρόκειται για ενέργεια που στρέφεται κατά του Ολυμπιακού αφού αυτός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη. Ξεκάθαρα, η διοργανώτρια στρέφεται εναντίον μιας ομάδας του συνεταιρισμού, άρα απαράδεκτος ο Μπουτσικάρης.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης σταμάτησε τα πάντα καθώς επεσήμανε ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στην ημερήσια διάταξη, ενώ πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει λευκή επιταγή σε αυτή την ΕΠΟ που όλοι ξέρουμε τι έχει κάνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης, πρόκειται για διοίκηση που αποχωρεί, καθώς στις 27 Μαρτίου έχουν εκλογές»...

 

Τους... κράζουν μέχρι και οι ίδιοι

 

Η απόδειξη του κατήφορου της ΕΠΟ αλλά και το πόσο έχουν ξεφτιλίσει το αυτοδιοίκητο είναι η τοποθέτηση του προέδρου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου στο ΔΣ της Superleague. Θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το αθλητικό νομοσχέδιο του Αυγενάκη και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου κάτι πήγε να πει περί αυτοδιοίκητου και ότι η ομοσπονδία έχει ζητήσει να γίνουν συναντήσεις.

«Δεν πρόκειται να σας δεχθεί ο Αυγενάκης για να μιλήσει μαζί σας για το αυτοδιοίκητο. Αντε γειά», κατακεραύνωσε ο Μπέος τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Στέργιο Αντωνίου. Συμπέρασμα; Τους... κράζουν μέχρι και οι ίδιοι.

Θυμίζουμε ότι μέχρι και ο Ψαρρόπουλος, στο... φεγγάρι που έκανε δηλώσεις ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, άδειαζε τη διοίκηση Γραμμένου, τονίζοντας ότι «εδώ και μήνες η ΕΠΟ είναι ακέφαλη», αν και ο ίδιος είναι μέλος της ΕΕ.

Σχόλια