Διπλή πόρτα στην ΕΠΟ από τις FIFA, UEFA

-Απάντησαν αρνητικά και στο να τους δεχθούν στη Νιόν, και στο να παρέμβουν κατά του Αυγενάκη

 

 Έμεινε με την όρεξη η ΕΠΟ καθώς η πόρτα της FIFA και της UEFA ακούστηκε να χτυπά δυνατά, χτύπησε στη Νιόν της Ελβετίας ακούστηκε μέχρι το Πάρκο Γουδή. Στις 11 Φεβρουαρίου η ΕΠΟ συγκρότησε πενταμελή επιτροπή, προκειμένου να μεταβεί στην Ελβετία για να καταγγείλει δήθεν παρεμβάσεις του Αυγενάκη στο αυτοδιοίκητο, όμως τα μέλη της έμειναν με τη χαρά. Την επιτροπή αποτελούσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης, ο αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου και τα μέλη της ΕΕ Τάκης Παπαχρήστος και Δημοσθένης Κουπτσίδης.

FIFA και UEFA απάντησαν αρνητικά και στα δυο αιτήματα της ΕΠΟ. Και στο να τους δεχθούν στη Νιόν, και στο να παρέμβουν κατά του Αυγενάκη. Από την ΕΠΟ διέρρευσαν πως αυτό θα συμβεί, μόλις ο Υφυπουργός Αθλητισμού καταθέσει το αθλητικό νομοσχέδιο, όμως η τακτική είναι να παρεμβαίνουν πριν ψηφιστεί. Ας μην ξεχνάμε ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση μέχρι τις 26 του μήνα, συνεπώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία. Απλά, η ΕΠΟ είναι τόσο πρόχειρη που αναζητά μόνο πεδίο ρήξης με τον Αυγενάκη, επειδή αυτό θέλει η... εξυγίανση, και για αυτό έστειλε στην Ελβετία ολόκληρο το νομοσχέδιο, χωρίς να μπουν στον κόπο να αναφερθούν σε συγκεκριμένα άρθρα. Λες και οι FIFA, UEFA δεν ξέρουν ότι το αυτοδιοίκητο καταργήθηκε επί Κοντονή με την ανοχή της ΕΠΟ και τώρα είναι αργά για δάκρυα. 

Μην κοιτάτε που δεν το λένε δημόσια, όμως μέχρι και οι ίδιοι παραδέχονται στο Πάρκο Γουδή ότι οι υπερκείμενες αρχές δεν είναι όπως παλιά. «Πριν από χρόνια, η UEFA έσπευδε να πάρει το μέρος μας, όταν κάναμε καταγγελία για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, τώρα δεν μας δίνει σημασία», σχολιάζουν στη ΕΠΟ.

 

Σχόλια