Ολόκληρο βιβλίο γεμίζουν τα λάθη του Σιδηρόπουλου κατά του Ολυμπιακού

«Ανοιχτό βιβλίο» είναι η επιλογή του Σιδηρόπουλου, όταν τον βάζουν στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια, τα λάθη του γεμίζουν ολόκληρο βιβλίο. Αν αδικούσε την ίδια ομάδα στην Ευρώπη, η ΟΥΕΦΑ θα τον είχε στείλει σπίτι του. Όμως, ο Κλάτενμπεργκ προκάλεσε ξανά καθώς παρά την... εξωγήινη διαιτησία του στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Αρης 1-1, του έδωσε ασυλία και τον όρισε ξανά στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι ΑΕΛ-Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αρη, ο δήθεν κορυφαίος δεν έδωσε δυο πέναλτι, στον Βρουσάι στο 20’ και στον Χασάν στο 84’. Παράλληλα επέτρεψε και το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αρη. Την τρέχουσα σεζόν ο Σιδηρόπουλος είχε αδικήσει τον Ολυμπιακό και την 3η αγωνιστική (28/09), στο εντός έδρας ματς (2-0) με τον Παναιτωλικό, όπου στο 26’ δεν απέβαλε τον Ματσόλα για «σκαριά» στον Μπρούνο, παρά έδειξε κίτρινη. Σα να μην έφτανε αυτό, έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Ματσόλα στο 45' για αγκωνιά στον Καμαρά, όμως και πάλι δεν εφάρμοσε τον κανονισμό.

Πάμε και στην προηγούμενη σεζόν:

Το ίδιο... βιολί από τον απαράδεκτο Σιδηρόπουλο που είναι ανεπιθύμητος στον Ολυμπιακό, όμως εξακολουθούν να τον βάζουν.  Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0. ο Σένκεφελντ στο 25’ ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί, ακριβώς έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά για τον Σιδηρόπουλο πέρα έβρεχε!

Ο Σιδηρόπουλος προκάλεσε μέχρι και ως VAR. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πάλι για τα προηγούμενα πλέι οφ, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0, δεν μέτρησε γκολ του Ελ Αραμπί. Όμως, έχει κάνει ένα ξεκάθαρο λάθος, καθώς ο Πασχαλάκης μπλόκαρε τη μπάλα και μετά του ξέφυγε, άρα το γκολ ήταν κανονικό. 

Εκεί που... ξέφυγε (ξανά) ως VAR ήταν στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (1-0). Φώναξε τον Γκεστράνιους, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του αγώνα, για ανασκόπηση στο VAR, όμως τον... άδειασε και τις δυο φορές καθώς έκρινε ότι δεν υπήρχε πέναλτι τόσο στο μαρκάρισμα στον Μπουζούκη (10’) όσο και στη βουτιά του Μακέντα (52’)! Τότε έβλεπε πέναλτι, προχθές όχι!

Τότε (06/01/20) ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για αλλοίωση αποτελέσματος και ο Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων, με διαρροή απάντησε: «Όσο για το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ, τον Σιδηρόπουλο, τον παρατύπως αποσπασμένο από την ΕΛΑΣ στην ΕΠΟ του δικού σας Γραμμένου, του διαιτητή που έκανε καμπάνια με sms κατά του Ολυμπιακού και την επόμενη μέρα ορίστηκε στο VAR του αγώνα μας, δεν του πέρασε».

Επίσης, ο Σιδηρόπουλος ...έγραψε ήταν στο VAR του αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1. Ο διαιτητής Σέζος (Κιλκίς) έδειξε ότι κόλλησε το VAR στη φάση του γκολ, όπου ο Μάτος ήταν οφσάιντ και έγινε χαμός.

Τον Σιδηρόπουλο, την προηγούμενη σεζόν, είχε καταγγείλει και ο Αρης. Τον είχαν βάλει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη 2-2 ενώ όλη η Θεσσαλονίκη γνώριζε ότι θα τον ορίσουν από Δευτέρα και οι ορισμοί ανακοινώνονται κάθε Τετάρτη!

 

Σχόλια