Η τραγική απόδοση του Σιδηρόπουλου έβγαλε... κόκκινη κάρτα σε όλους τους Ελληνες διαιτητές – Συνυπεύθυνος ο Κλάτενμπεργκ που δεν τον αντικατέστησε


Η κακή, για την ακρίβεια τραγική απόδοση του Σιδηρόπουλου (σ.σ. διαβάστε προηγούμενη ανάρτηση) στο παιχνίδι της 23ης Αγωνιστικής Ολυμπιακός-Άρης 1-1 έβγαλε... κόκκινη κάρτα σε όλους τους Ελληνες διαιτητές. Ο διεθνής ρέφερι σφύριξε με φιλοσοφία 80-20 κατά του Ολυμπιακού και αποδείχθηκε ότι δεν πρέπει οι Έλληνες ρέφερι να ορίζονται σε δύσκολα ματς. Δεν είναι τυχαίο ότι καμία ομάδα δεν τους θέλει ούτε στο χορτάρι ούτε στο VAR.

Ο Σιδηρόπουλος θα τιμωρηθεί για τα λάθη του στο Ολυμπιακός-Αρης 1-1;

Ο Κλάτενμπεργκ όχι μόνο δεν θα τολμήσει αλλά θα τον ...χειροκροτήσει κιόλας, με σερί ορισμούς, επειδή ξέρει ότι η «εξυγίανση» καραδοκεί για μπούλινγκ.

-Ο Σιδηρόπουλος είχε ξεκινήσει προσπάθεια τάχα να μπαίνουν Έλληνες ρέφερι σε ντέρμπι! Για να έχουν τόσο κακή απόδοση, όπως ο ίδιος στο Ολυμπιακός-Αρης 1-1 και άλλα πέναλτι να δίνουν και άλλα να μην δίνουν ενώ είναι φάσεις-καρμπόν;

-Αν αναλογιστούμε την τραγική απόδοση που είχε και στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας-Μίλαν 2-2 όπου μέτρησε γκολ ενώ είχε προηγηθεί χέρι και έκανε ανύπαρκτη αποβολή, ο Κλάτενμπεργκ είναι συνυπεύθυνος που δεν τον αντικατέστησε από το ματς Ολυμπιακός-Αρης 1-1.

Σχόλια