Έτσι ο Κλάτενμπεργκ ρίχνει νερό στο... μύλο της «εξυγίανσης»

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει», αναφέρει το γνωστό λαϊκό ρητό που αντικατοπτρίζει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Αγγλος ήρθε τον Αύγουστο του 2020 στην Ελλάδα και πλέον έχει μάθει καλά πρόσωπα και πράγματα, όμως δείχνει πως παραμένει... αγκυλωμένος στους δρόμους της «εξυγίανσης». Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από την τηλεκριτική καθώς μαζεύτηκε μετά το μπούλινγκ που του έκαναν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αγγλος θέλει να προχωρήσει σε καρατομήσεις τουλάχιστον δέκα διαιτητών, όμως προς το παρόν παραμένει στα λόγια. Μάλιστα, ρώτησε την UEFA αν μπορεί να κάνει αλλαγές, δίνοντας την εντύπωση ότι επιδιώκει να έχει άλλοθι ή σα να μη θέλει να κάνει αλλαγές. Άλλωστε, οι πίνακες είναι ανοιχτοί.

Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν θέλει να κάνει αλλαγές στους πίνακες οι οποίοι είναι του Περέιρα; Ενώ ο Κλάτενμπεργκ είχε πάρει άδεια από την ΕΕ της ΕΠΟ να γίνει σεμινάριο το διάστημα 1-4/2, λέγοντας ότι από την 22η αγωνιστική και μετά θα μπορούσε να επιβάλλει σκληρές τιμωρίες επειδή θα έχει περισσότερες λύσεις, ξαφνικά τα σεμινάρια «κόπηκαν» με το πρόσχημα των μέτρων της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό, λες και δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια για τόσα λίγα άτομα από τη στιγμή που επιτρέπεται η μετακίνηση των διαιτητών για να σφυρίζουν σε αγώνες.

Το να διαδίδει ο Κλάτενμπεργκ ότι θέλει αλλαγές είναι σα να το κάνει για τα μάτια του κόσμου, όμως οι φίλαθλοι τον έμαθαν πλέον και δεν ξεγελά κανέναν. Το να κρατάει τους ρέφερι του Περέιρα, απλά δείχνει ότι δεν κάνει νέα αρχή, παρά, βγαίνει το συμπέρασμα, ότι θέλει να συνεχιστεί η προηγούμενη κατάσταση με διαιτησία 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και κατά του Ολυμπιακού.

 

 

 

 

 

Σχόλια