ΚΕΔ: Μπάχαλο δημιούργησε ο Κλάτενμπεργκ

Άνω κάτω η ΚΕΔ, άνω κάτω και οι διαιτητές. Το μπάχαλο που δημιούργησε ο Κλάτενμπεργκ στη διαιτησία δεν έχει προηγούμενο, όμως έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και ...ξεχειλίζει η ίντριγκα.

Ας ξεκινήσουμε με την ΚΕΔ: Ο Αγγλος έφερε από την πατρίδα του τον φίλο του, πρώην βοηθό του στους αγώνες, τον οποίο είχε και βοηθό στους ορισμούς που έκανε στα Εμιράτα, τον Τζέικ Κόλινς, όμως «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα». Ο Κλάτενμπεργκ έκανε τον Κόλινς αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, καθαιρώντας και υποβιβάζοντας τον Βορειοιρλανδό Σνόντι για να κάνει ορισμούς στη Superleague 2 και στη Football League, η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου, όμως οι πληροφορίες αναφέρον ότι αυτή την αρμοδιότητα την είχε παραχωρήσει στον Τριτσώνη, ενώ ο Σνόντι δεν έχει ιδέα για τους διαιτητές της δεύτερης κατηγορίας, άρα τους ορισμούς θα εξακολουθήσει να κάνει ο Τριτσώνης και θα λένε ότι τους κάνει ο Σνόντι! Ο τελευταίος, μετά από αυτές τις εξελίξεις, έφυγε για το εξωτερικό!

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Κόλινς θα ασχολείται μέχρι και με το VAR, επειδή τάχα έχει... πτυχία από τις FIFA, UEFA. Αυτό σημαίνει ότι υποβίβασε και τον Πορτογάλο Καπέλα που, όπως και τον Σνόντι, ο ίδιος είχε επιλέξει.

Σχόλια