Ο Κλάτενμπεργκ έκανε άνω κάτω την ΚΕΔ για να βάλει τον κολλητό του – Οι... καραμπόλες και οι ανατροπές εξαιτίας του Κόλινς

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ έφερε στην Ελλάδα τον κολλητό του, πρώην βοηθό Τζέικ Κόλινς που τον είχε βοηθό και στα Εμιράτα για να τον βοηθάει (γκούχου, γκούχου!) στους ορισμούς της Superleague. Παράλληλα, τον έκανε και αναπληρωτή πρόεδρο.

Για να βάλει τον κολλητό του στην ΚΕΔ υποβάθμισε τον Αλαν Σνόντι. Ο Βορεϊρλανδός, όχι μόνο καθαιρέθηκε από αναπληρωτής πρόεδρος αλλά υποβαθμίστηκε σε υπεύθυνο ορισμών της Superleague 2 και της Football League. Όλα αυτά, ενώ ο Σνόντι δεν ξέρει ούτε έναν διαιτητή, επίσης βρίσκεται στο εξωτερικό. Πήγε στη Σκωτία για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Από εκεί θα κάνει (γκούχου, γκούχου!) τους ορισμούς! Σε ποια γλώσσα θα διαβάζει (χα, χα, χα!) τις εκθέσεις των παρατηρητών.

Πλέον, από τον Κλάτενμπεργκ αμφισβητείται μέχρι και ο Πορτογάλος Ζοάο Καπέλα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το VAR. Βλέπετε ότι «ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR  της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών».

Η FIFA και η UEFA το ξέρουν;

Σχόλια