Ένα μαντίλι για να κλάψει η ΕΠΟ

1) Πως οι δυο λίγκες την άφησαν στα κρύα του λουτρού στο θέμα του αυτοδιοίκητου που αν υπήρχε δεν θα είχαν κάνει... εξυγίανση. 2) Πως η ομοσπονδία χάθηκε στη μετάφραση.

 

 

Η ΕΠΟ δείχνει για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στην υπηρεσία της... εξυγίανσης μέχρι τέλους, καθώς η διοίκηση Γραμμένου «αποχαιρετά», δεδομένου ότι έχουν οριστεί εκλογές για τις 27/03. Σύμφωνα με πληροφορίες, πίεσε τη Superleague και την Ένωση Superleague 2 και Football League, την αποκαλούμενη «μικρή λίγκα», ώστε να στείλουν επιστολή κατά του Αυγενάκη, όμως την άφησαν στα κρύα του λουτρού.

Η ΕΠΟ ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτές τις δυο επιστολές για να κάνει την καταγγελία που ο Γραμμένος έκανε την Παρασκευή σε FIFA, UEFA ότι ο τάχα ο Υφυπουργός παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο. Ετσι αναγκάστηκε να την κάνει μόνη της αλλά αναμένεται να καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων, καθώς δεν τους δίνουν σημασία. Ας μην ξεχνάμε ότι για αυτό το λόγο είχαν φτιάξει και πενταμελή επιτροπή για να πάνε στη Νιόν της Ελβετίας, στα γραφεία της UEFA, για να κάνουν τις καταγγελίες, όμως δεν τους δέχθηκαν. Παρόλα αυτά επιμένουν και γελάει ο κόσμος.

Αραγε που το έκρυβε τόσο ταλέντο η διοίκηση Γραμμένου, που απουσίαζε από όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, και το ξεδιπλώνει τώρα που τελειώνει; Για την ιστορία η επιστολή στη FIFA και στην UEFA είναι ίδια με αυτή που έχουν στείλει στις 4 Δεκεμβρίου με την οποία ζητούν τέσσερις αλλαγές αλλά η κουβέντα με τον Αυγενάκη πήγε παραπίσω επειδή κατάθεσε και αθλητικό νομοσχέδιο, προκειμένου να γίνει συνολική κουβέντα. Όμως, στην ΕΠΟ φαίνεται πως χάθηκαν στη... μετάφραση!

Και κάτι τελευταίο: Αυτοδιοίκητο δεν υπάρχει. Το κατάργησε το 2015 ο Κοντονής, αλλιώς δεν θα είναι κάνει «εξυγίανση»!

Σχόλια