Κορυφαίο λάθος του Σιδηρόπουλου το πέναλτι που δεν έδωσε στο 84’ – Τού ξέφυγε το ματς καθώς χάρισε κάρτες σε παίκτες του Αρη – Διαιτησία με δυο μέτρα και δυο σταθμά...


SUPERLEAGUE

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),

Νικολακάκης (Λασιθίου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Ερνάντες (Ισπανία)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

 

«Ναυάγιο» ήταν η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Αρης 1-1. Το κορυφαίο λάθος του είναι το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού και είναι παρόμοια φάση με το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Αρη, σε βάρος του Σα και υπέρ του Μαντσίνι στο 80’. Αναφερόμαστε στη φάση του 84’, όπου ο Χασάν πρόλαβε τη μπάλα και ο Ρόουζ τον βρήκε στο πόδι. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, όμως ο διεθνής ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ήταν εκτός τόπου και χρόνου δεδομένου ότι έδωσε επιθετικό φάουλ.

Και μόνο από το τελευταίο αποδεικνύεται πως αντιμετώπισε ο Σιδηρόπουλος τον Ολυμπιακό. Με μια διαιτησία που ήταν όλο ανακαλύψεις και περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο Κλάτενμπεργκ για τη συγκεκριμένη φάση.

Άλλη απόδειξη ότι ο Σιδηρόπουλος ήταν εκτός τόπου και χρόνου έχει σχέση με τον πειθαρχικό έλεγχο. Τα θαλάσσωσε. Ο διεθνής ρέφερι έδειξε μεγάλη ανοχή στα μαρκαρίσματα των παικτών του Αρη και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι του ξέφυγε το ματς σε αυτόν τον τομέα. Τα φάουλ ήταν 20-17 υπέρ των «ερυθρόλευκων» και οι κάρτες 5 σε παίκτες του Ολυμπιακού και 3 σε παίκτες του Αρη, όμως στους φιλοξενούμενους έπρεπε να είναι περισσότερες (Ρόουζ, Σούντγκρεν κτλ)...

Και ο Κλάτενμπεργκ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Οι Έλληνες διαιτητές δεν κάνουν για δύσκολα ματς και έπρεπε να ορίσει ξένο ρέφερι, όμως προτίμησε να τους βάλει στο Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-1 και στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ



 



Σχόλια