Γιατί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνουν στάχτη στα μάτια τον φιλάθλων με τη... μάσκα της διαιτησίας

-Πιέζουν την ΕΠΟ για κάνει ΕΕ για να κάνουν επίδειξη δύναμης και να στείλουν μήνυμα ότι κάνουν κουμάντο.


Η προπαγάνδα το βιολί της, όμως το ψέμα έχει κοντά πόδια. Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ότι τάχα η διαιτησία ευνοεί τον Ολυμπιακό για να δικαιολογήσουν η ΑΕΚ το -11 και ο ΠΑΟΚ το -12 που είναι η διαφορά τους από τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, θέλουν να χαλάσουν τη συμφωνία για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ, μια διαδικασία που κινεί η Κυβέρνηση, επειδή έτσι χαλάει η «μαγιά» της... εξυγίανσης, με απόδειξη τα τέρατα και σημεία που βλέπουμε στους αγώνες τους. Παράλληλα, παραβλέπουν ότι μέχρι και η Ολιστική Μελέτη των FIFA, UEFA ξεφτιλίζει την ΕΠΟ, άρα δεν θέλουν τις σαρωτικές αλλαγές που εισηγούνται.

Εκτίθενται όταν διαδίδουν ότι η ΕΠΟ θα κάνει Εκτελεστική Επιτροπή την Πέμπτη για να ζητήσουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τη διαγραφή των Παπαπέτρου (Αθηνών), Τσαγκαράκη (Χανίων). Αφενός δεν έχει οριστεί συνεδρίαση της ομοσπονδίας αφετέρου δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Με βάση το άρθρο 33 του κανονισμού διαιτησίας οι πίνακες διαιτητών απλά κοινοποιούνται στην ΕΠΟ, η οποία δεν έχει λόγο.  

Επίσης, όπως έγραφαν και οι ίδιοι, ο Κλάτενμπεργκ είναι επιλογή των FIFA, UEFA και αυτές τον έστειλαν. Ας μην ξεχνάμε ότι πρώτος ο Ολυμπιακός απέσυρε την στήριξή του, με αφορμή την παραμονή των Τριτσώνη, Κουκουλάκη και της υπόλοιπης κομπανίας του Περέιρα.  

Σχόλια