Τώρα τον... χορεύει η προπαγάνδα: Όταν ο Κλάτενμπεργκ όρισε διαιτητές ενώ παραδέχθηκε τα λάθη τους

Αλλαξαν τον Παπαπέτρου από διαιτητή του αγώνα της Πέμπτης (28/01) Παναιτωλικού Ατρομήτου, επειδή η προπαγάνδα ονειρεύτηκε λάθη υπέρ του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, όμως σε προηγούμενα ματς υπήρξαν διαιτητές που παρότι έκαναν λάθη, όχι τους όρισαν τις επόμενες αγωνιστικές για να περάσουν το μήνυμα στους υπόλοιπους, για τα υπέρ της εξυγίανσης.

Όπως την 2η αγωνιστική (στις 20/9) στο ματς Βόλος - Αρης έπρεπε να είχε σφυρίξει ο Βατσιος (Δυτικής Αττικής) πέναλτι υπέρ του Βόλου, το VAR Ευαγγέλου (Αθηνών) τον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει πέναλτι, όμως η ΚΕΔ έκρινε ότι υπήρχε παράβαση και ότι έκαναν λάθος. Μεγαλύτερη ευθύνη είχε το VAR που του είπε ότι δεν υπάρχει πέναλτι και δεν τον έστειλε ούτε να πάει να το δει στην οθόνη για να έχει άποψη και ο ίδιος ο διαιτητής.

Επίσης στο ίδιο παιχνίδι, δεν μέτρησε ο VAR Ευαγγέλου κανονικό γκολ.

Δείτε στο 14:17 του βίντεο


ενώ το πέναλτι που δεν έδωσαν είναι στο 12:25 του βίντεο...

Με δυο λάθος αποφάσεις ως VAR ο Ευαγγέλου δεν έχει χάσει ορισμό φέτος! Την αμέσως επόμενη αγωνιστική σφύριξε το Άρης – Γιάννινα.

Την 4η αγωνιστική υπήρξε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε βάρος του ΠΑΟΚ που δεν έδωσαν διαιτητής Τζοβαρας (Φθιώτιδας) αλλά και ο VAR Τζηλος (Λάρισας)

Ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι κακώς δεν το έδωσαν.



Όμως, ο Τζηλος ορίσθηκε την επόμενη (5η) αγωνιστική και πάει λέγοντας 7η, 8η, 9, 10, 14, 15, 16, 17/

Και ο Τζοβάρας την μεθεπόμενη 6η αγωνιστική κτλ.







Σχόλια