Λόγω της βαθμολογικής διαφοράς Ολυμπιακού και Απόλλωνα δεν δικαιολογείται η επιλογή του Σιδηρόπουλου

Ένας ακόμη διαιτητής που έχει αδικήσει τον Ολυμπιακό, μάλιστα έχει βγάλει και ανακοίνωση εναντίον του για ματς της προηγούμενης σεζόν, παρότι ήταν στο VAR, ορίστηκε να σφυρίξει σε ματς των «ερυθρόλευκων», πιο συγκεκριμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 20η αγωνιστική. Αυτός είναι ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) ο οποίος την 3η αγωνιστική (28/09) είχε σφυρίξει Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0, όπου έκανε πάλι το ...θαύμα του, καθώς στο 26’ δεν απέβαλε τον Ματσόλα για «σκαριά» στον Μπρούνο, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων καθώς έδειξε κίτρινη. Σα να μην έφτανε αυτό, θα μπορούσε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Ματσόλα στο 45' για αγκωνιά στον Καμαρά, όμως ούτε εδώ εφάρμοσε τον κανονισμό.

Το ίδιο... βιολί και στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της σεζόν 2019-20 με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0. Στο 25’ του αγώνα ο Σένκεφελντ ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί, ακριβώς έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά για τον Σιδηρόπουλο πέρα έβρεχε! Δεν έδωσε το φάουλ.

Μια από τα ίδια και στο παιχνίδι των πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 και ως VAR ο Σιδηρόπουλος δεν μέτρησε γκολ του Ελ Αραμπί. Όμως, έχει κάνει ένα ξεκάθαρο λάθος, καθώς ο Πασχαλάκης μπλόκαρε τη μπάλα και μετά του ξέφυγε, άρα το γκολ ήταν κανονικό. Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

Ο Ολυμπιακός είχε βγάλει σκληρή ανακοίνωση εναντίον του, μετά το εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό, για την 17η αγωνιστική.  Αν και ο Φινλανδός Γκεστράνιους, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του αγώνα, τον... άδειασε μεγαλοπρεπώς, καθώς δυο φορές τον έστειλε στο VAR για πτώσεις παικτών του Παναθηναϊκού, όμως σε καμία δεν υπήρχε πέναλτι και ο Γκεστράνιους δεν τα έδωσε! Στο 10’ ο Καμαρά μάρκαρε τον Μπουζούκη και ο παίκτης του Ολυμπιακού βρήκε τη μπάλα, ενώ στο 52’ ο Μακέντα είναι αυτός που πάτησε τον Μπα!

Με δεδομένη τη βαθμολογική διαφορά των ομάδων δεν δικαιολογείται η επιλογή ενός διαιτητή σαν τον Σιδηρόπουλο στο ματς Απόλλωνα-Ολυμπιακού. Επειδή είναι διεθνής και έμπειρος έπρεπε να τον είχε βάλει σε άλλο ματς...

 

Σχόλια