Νέο «άδειασμα» στην προπαγάνδα: Ο Παναθηναϊκός στηρίζει Κλάτενμπεργκ – Προηγήθηκε και... σέντρα από τον Ατρόμητο!

Ενώ η προπαγάνδα υποστήριζε ότι και ο Παναθηναϊκός είναι στο... μέτωπο των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για τη διαιτησία και κατά του Κλάτενμπεργκ οι «πράσινοι» διέρρευσαν ότι διατηρούν την εμπιστοσύνη τους στον Αγγλο αρχιδιαιτητή.

Προηγήθηκε και άδειασμα από τον Σπανό ο οποίος επισκέφθηκε τον Κλάτενμπεργκ και τόνισε ότι τον στηρίζει. Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος δεν κάνει αναφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, δεν φωνάζει ο Ατρόμητος αλλά φωνάζουν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Με τον ΠΑΟΚ να έχει... θάψει τα παράπονά του από τη διαιτησία στον αγώνα του με την ΑΕΚ;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού και της Αντιπροέδρου, Κάτιας Κοξένογλου.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κλάτενμπεργκ οι άνθρωποι του Ατρομήτου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Το μόνο αίτημα που υπήρξε ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει το πρωτάθλημα, είναι να μεριμνήσει ώστε η ομάδα μας να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της».

Σχόλια