Μια μουσακά, μια χωριάτικη, μια πατάτες και μια Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (την Παρασκευή) – «Φωνάζει» η έλλειψη ανεξαρτησίας

Ας τα βλέπουν η FIFA και η UEFA που τους ανέχονταν τόσο καιρό, τάχα τους είχαν υπό επιτήρηση, και δεν έβαζαν προσωρινή διοίκηση για να τελειώνει αυτή η ακατάλληλη ΕΠΟ. Εκτός από ακατάλληλη έδειξε ότι δεν είναι και ανεξάρτητη! Οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούσαν μέσω της προπαγάνδας να γίνει Εκτελεστική Επιτροπή για να διώξουν τον Κλάτενμπεργκ και να καρατομηθούν οι Παπαπέτρου (Αθηνών), Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR και διαιτητής, αντίστοιχα, στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1. Μπορεί η ΕΠΟ να μην έχει δικαίωμα παρέμβασης στην ΚΕΔ ή σε θέματα σχετικά με τους πίνακες των διαιτητών, όμως έκανε το χατίρι στους «συμμάχους», ορίζοντας Εκτελεστική Επιτροπή για την Παρασκευή (29/01) με «θέματα ΚΕΔ» στην ημερήσια διάταξη.

Δεν μπορούσαν να βάλουν «απόλυση Κλάτενμπεργκ» και «καρατόμηση των Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου», έτσι θα βγει μπροστά ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και άλλοι «εκλεκτοί» από το μπλοκ του βορρά ή του νότου. Μόνο να προσέξουν την τρύπα στο νερό που θα κάνουν, επειδή ο κανονισμός διαιτησίας είναι ξεκάθαρος και η ΕΠΟ δεν έχει κάποια αρμοδιότητα πάνω στον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος είναι επιλογής των FIFA, UEFA.

Δεν φτάνει που ο Αγγλος αρχιδιαιτητής έκανε το χατίρι στο σύστημα της «εξυγίανσης», κρατώντας τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη αλλά και την υπόλοιπη... κομπανία του Περέιρα (Καλύβας, Ιωσηφόγλου, Λώλης, Κόκοτου) ζητάνε και τα ρέστα. Ας μην ξεχνάμε ότι λόγω της παραμονής των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, ο Ολυμπιακός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ από τις 31 Αυγούστου!

Ακόμη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να πάρει αποφάσεις για τη διαιτησία, μια διοίκηση που φεύγει, με δεδομένο ότι έχουν προγραμματίσει εκλογές της ΕΠΟ στις 19 Φεβρουαρίου. Που αλλού γίνονται αυτά;

Να προσέξουν λοιπόν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να μην κάνουν μεγάλη τρύπα στο νερό επειδή μπορεί να ...ξεχειλίσει η λάσπη τους! Δεν τους ενδιαφέρει ότι έτσι δείχνουν πως δεν τους ενδιαφέρει το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, παρά επιχειρούν να στείλουν μηνύματα στους διαιτητές. Σε μια χώρα με κανονικό ποδόσφαιρο το γεγονός ότι η ΕΠΟ τους κάνει το χατίρι, βάζοντας Εκτελεστική Επιτροπή για την Παρασκευή για να κάνουν το... κομμάτι τους, η ομοσπονδία θα είχε ήδη παραιτηθεί.

Κύριοι, δεν είναι σύμπτωση. Σκάνδαλο είναι!

Πρώτα το ζήτησαν, μετά η ΕΠΟ το έκανε. Το πρωί η προπαγάνδα έκανε το... κομμάτι της, μετά η ΕΠΟ το έκανε πράξη. Ούτε σε ταβέρνα να είχαν πάει! Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην προπαγάνδα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ δεν βγήκε το όνειρο ότι ήταν ...άκυρα όλα τα γκολ του Ολυμπιακού στην Τρίπολη (χα, χα, χα!) και είχαν έτοιμο το... αφήγημα του Περιστερίου. Όλος ο κόσμος είδε ότι στο ματς με τον Ατρόμητο δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπουχαλάκη στο 16’ ενώ στο 47’ έπρεπε να αποβληθεί ο Στρούγγης και ο Ατρόμητος να μείνει με δέκα παίκτες. Αυτά είναι τα λάθη των Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου...

Σχόλια