Τα «χειρουργεία» της δήθεν εξυγίανσης δεν υπολογίζονται όταν είναι μεταξύ τους! - Ο ΠΑΟΚ μόνιμο... θύμα της ΑΕΚ - «Συμμάχησαν» για να ξαναβρούν τις Κυριακές τους, όμως οι... σφαγές πάνε σύννεφο


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2...

Ποιό είναι το κοινό σημείο των δυο αγώνων πέρα από τις ισοπαλίες; Το... εξυγιαντικό «χειρουργείο» που τους έκανε η ΑΕΚ. Και στα δυο ματς ο ΠΑΟΚ είχε παράπονα από τους διαιτητές τόσο από το Γερμανό Στίλερ όσο και από τον Σλοβένο Βίντσιτς!

Σχετικά με το ματς στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ φώναξε για παράβαση για χέρι του Σάκχοφ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ έκανε λόγο η ΠΑΕ μέσω twitter: «15' Μετά από γέμισμα η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Σάκχοφ, δεν βλέπει παράβαση ο διαιτητής όπως και το VAR». Ακόμη ο ΠΑΟΚ διαμαρτθρήθηκε και επειδή δεν δόθηκε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Έντερ Λόπες πάνω στον Λέο Μάτος.

Ακόμη, στο παιχνίδι της Κυριακής (24/01), ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι υπέρ του Ουάρντα και φώναξε για επιθετικό φάουλ του Σάκχοφ στον Κρέσπο στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ!

Η πλάκα είναι ότι «συμμάχησαν» για να ξαναβρούν τις Κυριακές τους, όμως τα... χειρουργεία πάνε σύννεφο!

-Γιατί ντρέπονται στον ΠΑΟΚ να φωνάξουν για τη διαιτησία με την ΑΕΚ; Μήπως οι... παρατρεχάμενοι, που υποστηρίζουν ότι δήθεν οι Τσαγκαράκης, Παπαπέτρου που ευνόησαν τον Ολυμπιακού, θέλουν να μην προχωρήσει η λύση του Ζαγοράκη ως προέδρου κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ ή να πάρουν όσα περισσότερα γίνεται;


Σχόλια