Οι «εξυγιαντές», οι συκοφάντες και οι «λασπολόγοι» ήταν πολύ λίγοι μπροστά στον Μαρινάκη

Mπορεί ο δρόμος του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δικαίωση να ήταν μακρύς, όμως ήταν στρωμένος με νίκες που έδειχναν ότι η υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών, η αποκαλούμενη και «Δίκη των 28», ήταν πλεκτάνη, με κατηγορητήριο, το οποίο είχε τόσα κενά, δεν έκανε ούτε για αφήγημα! Με την αθώωση του ηγέτη του Ολυμπιακού η αλήθεια έλαμψε και τους ...ισοπέδωσε. 

Από την πρώτη στιγμή το βρόμικο σύστημα που δημιουργήθηκε για να βλάψει τον Ολυμπιακό δέχθηκε... χτυπήματα. Ήταν ξεκάθαρο πως οι «εξυγιαντές», οι συκοφάντες και οι «λασπολόγοι» ήταν πολύ λίγοι μπροστά στον Ολυμπιακό και στον ηγέτη του.

Αρχικά είχαμε το απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, άσχετα αν τελικά, αναιρέθηκε, όμως βγήκαν πολλά συμπεράσματα, με κυριότερο ότι οι κατηγορίες ήταν «αέρας κοπανιστός» για να έχουν τροφή κάποιοι τηλεδικαστές και ΜΜΕ ειδικού σκοπού, με χρηματοδότηση από συγκεκριμένες ΠΑΕ. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε την απαλλαγή του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού από την Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου έστειλαν την υπόθεση παρά το ηχηρό χαστούκι από το CAS, όπου πήγε ο Παναθηναϊκός για να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από το Champions League, όμως αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία, σύμφωνα και με το σκεπτικό της απόφασης.

Δεν είναι νίκη αλλά θρίαμβος, επειδή είχε κινητοποιηθεί όχι μόνο το αθλητικό αλλά και το πολιτικό σύστημα της προηγούμενης Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θυμίζουμε ότι ως μάρτυρες κατηγορίας είχαν καταθέσει οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Κούγιας, Γεωργέας, Φύσσας, Βρύζας και άλλοι. Επίσης, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν τη ρητορική λάσπης των Τσίπρα, Καμένου αλλά και άλλων στελεχών της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με αφορμή αυτή την ανύπαρκτη υπόθεση.

Ναι, όλα αυτά γίνονταν πριν μιλήσει η πραγματική δικαιοσύνη. Αν και έκαναν πόλεμο, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου αρκέστηκαν σε «αερολογίες» του στιλ «άκουσα», «μου είπαν», μέχρι και «δεν θυμάμαι»! Μέχρι που βασικοί μάρτυρες ανακάλεσαν τις αρχικές καταθέσεις τους! Μέχρι που οι απομαγνητοφωνήσεις από τις καταγραφές των τηλεφωνικών συνομιλιών αποδείχθηκαν όχι μόνο άστοχες αλλά και παραποιημένες.

Στους άλλους έμεινε η ντροπή. Ο Μαρινάκης είναι υπερήφανος, επειδή άντεξε σε μια τεράστια ανηφόρα.

Σχόλια