Η Κουρομπύλια ορίστηκε σε ματς του Αρη εννέα χρόνια μετά!

Άρης: Η επιστροφή της Κουρομπύλια 9 χρόνια μετά!

ΠΗΓΗ: www.metrosport.gr

Ο ορισμός της Χρυσούλας Κουρομπίλια στον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αυτός που ξεχώρισε από τις επιλογές της ΚΕΔ για την 20η αγωνιστική της Super League 1.

Η διεθνής βοηθός διαιτητής επιστρέφει σε αγώνα των «κιτρινόμαυρων» μετά από σχεδόν 9 χρόνια.

Το ημερολόγιο έδειχνε 8 Απριλίου 2012 και κατά «σατανική» σύμπτωση αντίπαλος του Άρη ήταν και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης αλλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ρολόι έδειχνε το 44ο λεπτό του αγώνα και οι Αρκάδες ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1. Τότε ένα πλαστικό μπουκάλι εκτοξεύτηκε από την κερκίδα και βρήκε την Κουρομπίλια στα πλευρά. Η βοηθός δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα και ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης τον διέκοψε σε βάρος του Άρη για τραυματισμού αξιωματούχου της αναμέτρησης.

Ακολούθησε μακρύς δικαστικός αγώνας. Ο Άρης προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις από τον γιατρό του αγώνα και γιατρό του Ιπποκρατείου, υποστηρίζοντας ότι δεν στοιχειοθετούνταν ο τραυματισμός της Κουρομπίλια.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής, δεχόμενη τους ισχυρισμούς των «κιτρινόμαυρων».

Ωστόσο, ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την ανέτρεψε, κατακυρώνοντας οριστικά τον αγώνα στον Αστέρα με 0-3, αφαίρεση τριών βαθμών στον Άρη και χρηματικό πρόστιμο.   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  


 

Σχόλια