Το 100-0 των Παπαπέτρου, Τσαγκαράκη υπέρ του ΠΑΟΚ στα φετινά ματς

-Ο πρώτος στο ματς με τον Απόλλωνα έδωσε τρία πέναλτι υπέρ του, ενώ τον ευνόησε με τον ΟΦΗ και ο δεύτερος, δυο φορές, εξόργισε την ΑΕΛ.

 

Εκτός τόπου και χρόνου είναι η προπαγάνδα που ονειρεύεται ότι οι Τσαγκαράκης (Χανίων) και Παπαπέτρου (Αθηνών), διαιτητής και VAR, αντίστοιχα, ευνόησαν τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι (1-0 τον Ατρόμητο). Μάλιστα, εκτίθενται περισσότερο, αν αναλογιστούμε τι έκαναν στα φετινά παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ.

Ειδικά ο Παπαπέτρου στο Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-3 έδωσε τρία πέναλτι στους Θεσσαλονικείς, άσχετα αν το ένα το πήρε πίσω επειδη προηγήθηκε οφσάιντ! Κατά τα άλλα, στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 στο 75’ επειδή ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι στον Σφιντέρσκι και το 3-1 στις καθυστερήσεις πάλι με πέναλτι σε χέρι του Μπρούσιτς.

ΠΑΟΚ σφύριξε ο Παπαπέτρου και στο εκτός έδρας 3-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον ΟΦΗ. Στο 0-1 υπήρχε επιθετικό φάουλ του σκόρερ Τζόλη σε βάρος του Oυές, στο 48'.

Να σημειώσουμε ότι άφησε τον ΟΦΗ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βάτερμαν στο 26’. Αρχικά, ο Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ αλλά τον κάλεσε ο Ευαγγέλου να δει τη φάση και έτσι άλλαξε την απόφασή του.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι ο Παπαπέτρου ήταν τέταρτος στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1. Άραγε, μετέφρασε στον Ιταλό Φάμπρι, ο οποίος σφύριξε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το περιεχόμενο των εμετικών πανό στην Τούμπα; Αν γινόταν δεν έπρεπε να κατέβουν;

Οσο για τον Τσαγκαράκη; Στο ματς τη πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ, που ηττήθηκε στην Τούμπα 1-0, έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του επειδή δεν απέβαλε τον Τζόλη και για άλλα λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Μεταξύ άλλων, η ΑΕΛ ανέφερε: «Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σπαρβ και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες κάρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσέροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ».

Ο Τσαγκαράκης ήταν τέταρτος στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1, ωστόσο ακόμη και έτσι έδωσε αφορμές για το... καλό του ΠΑΟΚ. Διαβάστε την ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται έντονα για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί από το VAR και αφού προηγουμένως ο Crespo και ο Sznaucner, μπροστά στα μάτια του 4ου διαιτητή Τσαγκαράκη κρατούσαν από τον λαιμό τον Μπέρτο, για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ανενόχλητοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δημιουργήσουν την φάση του ανύπαρκτου πέναλτι. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στείλει στον κ. Κλάτεμπεργκ το video του αγώνα και συγκεκριμένα όλες τις φάσεις που ο Ευαγγέλου άφηνε ατιμώρητους σε κάθε στημένη φάση επιθετικά φάουλ, αλλά και την τελευταία φάση του αγώνα όπου οι Ευαγγέλου και Τσαγκαράκης άφησαν τους Crespo και Sznaucner να κρατάνε εκτός γηπέδου τον Μπέρτο και έτσι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε αυτή την φάση με 11 παίκτες έναντι 10 και μάλιστα ο παίκτης που κρατιόταν εκτός του γηπέδου, ήταν ο Μπέρτος που κάλυπτε τον χώρο στον οποίο κινήθηκε ο Swiderski και ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή και κέρδισε το ανύπαρκτο πέναλτι»...

Σχόλια