Διαιτησία: Πέντε παράγοντες η UEFA, οκτώ στην Ελλάδα! - Κανείς δεν ξέρει γιατί μένουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης

Ολο φεύγουν, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική πιάτσα, οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, όμως πως γίνεται να μένουν συνέχεια; Από τη μια λένε ότι τάχα δεν τους θέλουν, όμως η πραγματικότητα είναι ότι σύμβασή τους επεκτάθηκε για έναν ακόμη μήνα, δηλαδή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και όλα δείχνουν ότι θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Το ότι δεν τους θέλουν φαίνεται πως είναι... καραμέλα!

Όμως δεν μας λένε γιατί τους έχουν τόσο ανάγκη! Μας ανακοίνωσαν ότι θα είναι αρμόδιοι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όμως λόγω της καραντίνας δεν υπάρχει δραστηριότητα. Αρα, τι κάνουν; Τι είδους αρμοδιότητες έχουν και γιατί δεν μας λένε τι ακριβώς κάνουν και πως προσφέρουν στη διαιτησία; Πως γίνεται να έχουν φύγει οι Περέιρα, Μάριν ως αποτυχημένοι και να μένουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης; Τους ήξερε και από χθες ο Κλάτενμπεργκ;

Να στελεχώνεται η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA από πέντε παράγοντες και η ΚΕΔ από οκτώ, αυτό δείχνει και τι γίνεται! Στην ΚΕΔ είναι οι Κλάτενμπεργκ, Σνόντι, Καπέλα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Καλύβας, Ιωσηφόγλου, Κόκκοτου. Το ότι οι Ελληνες είναι σύμβουλοι είναι δικαιολογία για... κουτούς!

Αντίθετα, επικεφαλής της Επιτροπής διαιτησίας της UEFA είναι ο Ιταλός Ροσέτι, αντιπρόεδρος ο Σκωτσέζος, Ντάλας και μέλη ο Γάλλος Μπατά, ο Σλοβένος Σάιν και η Τσέχα Ντάμκοβα.

 

Σχόλια