Eδωσε βραβεία... εξυγίανσης: Παίρνουν σερί ορισμούς αυτοί που έπρεπε να καρατομηθούν

Μια... μαγική εικόνα έχει δημιουργήσει ο Κλάτενμπεργκ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θέλει να δείξει ότι πήρε... σκούπα, ότι τάχα κάνει εκκαθαρίσεις στον πίνακα των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, όμως εκείνο που δείχνει, δηλαδή το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δίνει βραβεία «εξυγίανσης», με αποτέλεσμα η διαιτησία να εξακολουθεί να πάει από το κακό στο χειρότερο καθώς υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν, εξαιτίας των λαθών που έχουν κάνει και το χειρότερο ο Κλάτενμπεργκ εμπιστεύεται αυτούς που έχουν προκαλέσει περισσότερο. Αυτές δεν είναι ριζικές αλλαγές αλλά ένας κατήφορος με σπασμένα φρένα. Οι διαιτητές αυτοί έχουν χάσει τον σεβασμό των προπονητών, των παικτών, των φιλάθλων.

Συνεπώς, με βάση τα παραπάνω ο Αγγλος αρχιδιαιτητής έχει χωρίσει τους ρέφερι σε δυο ...κατηγορίες και σερί ορισμούς παίρνουν όσοι προκάλεσαν και προκαλούν. Ποιοι είναι αυτοί που σφυρίζουν «βρέξει χιονίσει»; Είναι οι Σιδηρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος, Φωτιάς. Όλα τα καλά παιδιά της «εξυγίανσης».

Όμως, αυτοί είναι που έπρεπε να φύγουν. Όχι μόνο για όσα έχουν κάνει τις προηγούμενες σεζόν αλλά και για αυτά που κάνουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Παρόλα αυτά, ο Κλάτενμπεργκ δείχνει ανοχή. Επίσης, είναι απορίας άξιο πως εφόσον έχει... χωρίσει τους διαιτητές, δεν διώχνει τους άλλους που του βάζει λιγότερο ή τους βάζει μια στο τόσο; Μήπως περιμένει στα παιχνίδια που παίζουν να δείχνουν ότι είναι το ίδιο «εξυγιαντές» με αυτούς που παίρνουν σερί ορισμούς; Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι κάποιοι διαιτητές, όσοι δεν παίζουν συνέχεια, έχουν θορυβηθεί από τη συγκεκριμένη μεταχείριση του Κλάτενμπεργκ και έψαξαν να βρουν άκρη γιατί δεν παίζουν συνέχεια ή για να παίρνουν ορισμούς.

Εφόσον ο Κλάτενμπεργκ θέλει «νέο αίμα» στη διαιτησία δεν φρόντισε να πάρουν ώρες διδασκαλίας στο VAR ώστε να μπορούν να σφυρίζουν σε αγώνες. Μήπως δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που χρησιμοποιεί και σκέφτεται «που να μπλέκω και με άλλους που είναι και άπειροι;». Αν ενδιαφερόταν από το καλοκαίρι υπήρχε χρόνος να πιστοποιηθούν και οι διαιτητές που ανέβηκαν το καλοκαίρι και μέχρι τώρα, ενώ ήδη έχουν γίνει 13 αγωνιστικές, μπαίνουν μόνο ως τέταρτοι.

Οι ρέφερι αυτοί είναι οι Γκάμαρης και Περράκης (Αθηνών), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας), Γρατσάνης (Τρικάλων), Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Τους... κατάντησαν να τους βάζουν στη Γ' Εθνική, όταν το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη και δεν είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας! Σε αυτούς προσθέστε και τον Μαλούτα (Ημαθίας), ο οποίος είναι για δεύτερη σεζόν τον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας και πέρσι σφύριξε μόνο 2-3 αγώνες Κυπέλλου και για τον ίδιο λόγο με τους νέους δεν δύναται να σφυρίξει. Δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

 

Σχόλια