Οι κινήσεις του Ολυμπιακού και το... ψου ψου και αρώματα του ΠΑΟΚ! - Μαθημένοι από τις τηλεδίκες

Ο Ολυμπιακός δεν μας έχει συνηθίσει να κινείται σε θολά νερά αλλά κινείται με βάση τιυς νόμους και τους κανονισμούς. Το απέδειξε και με το εξώδικο που έστειλε στον ΠΑΟΚ με αφορμή την δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Σιαμπάνη (με τον Ολυμπιακό έτσι;) από την ιστοσελίδα του, όπου προβλήθηκαν προσωπικά δεδομένα αλλά και στοιχεία σχετικά με την ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν κινείται επικοινωνιακά για να δημιουργήσει εντυπώσεις, στη λογική ότι όλα είναι... τηλεδίκες. Έχει δικαιώματα ως εταιρία και αυτά διεκδικεί, προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά του. Ο Ολυμπιακός λειτουργεί σαν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα και όχι σαν ...καφενείο της γειτονιάς, με... ψου ψου και ...αρώματα.

Τα παραδείγματα είναι πολλά. Ένα προηγούμενο το εξώδικο του Ολυμπιακού προς την ΕΠΟ. Είναι η αιτία των στεβλών εντυπώσεων που προσπάθησε να δημιουργήσει η προπαγάνδα που στηρίζει τον ΠΑΟΚ και είναι η μόνη που του απέμεινε. Από τέτοιες κινήσεις εκτίθενται στα μάτια των φιλάθλων και μαθαίνει ο κόσμος τι (πραγματικά) γίνεται.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ λειτουργεί, δίνοντας την εντύπωση ότι έχασε τη μπάλα. Μαθημένοι από τις τηλεδίκες κάνουν ερωτήσεις σα να ήταν εισαγγελείς. Επίσης, δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και παράλληλα να συκοφαντήσουν τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για καταστάσεις που, δυστυχώς, δεν έχουν λογική που δεν αρμόζουν σε ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να κάνουν τα δικά τους. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ξέρει τα νομικά δικαιώματά της σαν εταιρία και παράλληλα κινείται με βάση τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς.

Σχόλια