Το δέντρο είναι ο Τζοβάρας, το δάσος αυτοί που κάνει «χειρουργεία» και συνεχίζουν

Ο Αγγλος «καθάρισε» τον διαιτητή του αγώνα Παναιτωλικός-Απόλλων 0-1 Τζοβάρα (Αιτ/νιας) και τον βοηθό Τζιώτζιο (Θράκης) για κακή εκτέλεση οφσάιντ, όμως κλείνει τα μάτια στα «χειρουργεία». Αυτό σημαίνει ότι ακολουθεί πολιτική η οποία χαρακτηρίζεται από δυο μέτρα και δυο σταθμά καθώς έπρεπε να είχαν τιμωρηθεί κι άλλοι διαιτητές, οι οποίοι κάνουν λάθη υπέρ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και κατά του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια έπρεπε να πάνε στα σπίτια τους, όμως όχι απλά έχουν ασυλία αλλά παίρνουν και σερί ορισμούς.

Τι έκαναν οι Τζοβάρας, Τζιώτζιος. Δεν είδαν ότι στο 73' του αγώνα Παναιτωλικού-Απόλλωνα 0-1, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Κνετ δεν έστησε τη μπάλα για να εκτελέσει το οφσάιντ και για κακή τους τύχη από αυτή την επίθεση, ο Παναιτωλικός έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Μεντόσα. Ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) έλεγξε το VAR και το γκολ δεν μέτρησε. Πιο συγκεκριμένα ακολούθησε αλαλούμ και το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από 7’. Πρόκειται για πολύ σοβαρό λάθος κανονισμού.

Έτσι η ΚΕΔ ανακοίνωσε ότι τιμωρούνται και ότι θα δώσουν εξετάσεις στους κανονισμούς. Επίσης, θα ακολουθήσουν και ειδικές προπονήσεις για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των διαιτητών. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι πίνακες διαιτητών και βοηθών χρειάζονται ριζικές αλλαγές.

 

Σχόλια