Ο Κλάτενμπεργκ είχε μάτια μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ, αν και Παναθηναϊκός δεν έβγαλε ανακοίνωση

Απίθανος Κλάτενμπεργκ για μια ακόμη φορά. Το σχόλιο αφορά την τηλεκριτική του για την 13η αγωνιστική και ειδικότερα για τις φάσεις του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1. Ο Αγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ, που βρίσκεται στο Νιούκαστλ, είχε μάτια μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ και δεν εκτίμησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα στον σχολιασμό των φάσεων, ο Κλάτενμπεργκ είδε κόκκινη κάρτα στον Αϊτόρ για μαρκάρισμα στον Γιαννούλη, όμως το... ξύλο που έριχνε ο Βιεϊρίνια και έπρεπε να αποβληθεί!

Επίσης, στον αγώνα ο Ούγγρος διαιτητής Μπόγκναρ δεν έδωσε δυο πέναλτι. Το πρώτο πέναλτι έγινε στο 33’ από τον Βιεϊρίνια στον Χουάνκαρ, όπου κι εδώ πρέπει να αποβληθεί. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε τάκλιν από πίσω, με το δεξί του πόδι βρήκε τη μπάλα και με το αριστερό τον αντίπαλο. Ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε το δεύτερο πέναλτι και είπε ότι δεν είναι, επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που έπεσε ο Αϊτόρ, μιλάμε για μεγάλο γέλιο με τον... τύπο που κάνει τον αρχιδιαιτητή! Το δεύτερο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού δεν δόθηκε στο 39’ και το έκανε ο Γιαννούλης.

Σχόλια