Εξώδικο Ολυμπιακού στην ΕΠΟ: Στη φόρα η διπλή ξεφτίλα για το... καλό του ΠΑΟΚ

Έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη και ακατάλληλη ΕΠΟ όλων των εποχών. Αυτό καταδεικνύει ο Ολυμπιακός με το εξώδικο που έστειλε στην ομοσπονδία και ήδη στο Πάρκο Γουδή άρχισαν να τρέμουν.

Οι «ερυθρόλευκοι», με την τακτική τους, δείχνουν ότι θα επιλέξουν τη δικαστική οδό. Δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η διαρροή του συμβολαίου του Σιαμπάνη, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και δεν παραβίασε μόνο τα προσωπικά δεδομένα της ΠΑΕ αλλά δεν έπρεπε να φτάσει στους Θεσσαλονικείς. Δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η διαρροή της επιστολής της FIFA για τον Κρίστινσον σε σάιτ «που συνδέεται ποικιλοτρόπως με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη της Ιβάν Σαββίδη)», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο προς την ΕΠΟ. Το συμπέρασμα που προκύπτει, να ληφθεί υπόψη ότι αναφέρεται και σε δυσφήμιση είναι ότι ο Ολυμπιακός δείχνει ότι θα επιλέξει τη δικαστική οδό.

Πάντως, το εξώδικο του Ολυμπιακού καταδεικνύει ότι η ομοσπονδία δεν είναι ανεξάρτητη και παράλληλα πρόκειται για ομοσπονδία που δεν έχει όρια. Το δείχνουν τα ρουσφέτια σε συγκεκριμένες ΠΑΕ, τα οποία αν καταγραφούν μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Αυτά που γίνονται από την ΕΠΟ δεν γίνονται σε καμία άλλη ομοσπονδία, ούτε στη... Μπανανία.

Κανονικά, μετά το εξώδικο του Ολυμπιακού θα έπρεπε να είχαν αρχίσει οι παραιτήσεις. Θυμίζουμε ότι κατηγορεί την ΕΠΟ «για παράνομη και άκρως εγκληματική συμπεριφορά», ότι «παρανόμως και δολίως» δόθηκε στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του Σιαμπάνη» και ότι η επιστολή της FIFA για τον Κρίστινσον, συνοδεύτηκε από το ότι κάποιοι από την ΕΠΟ, πάντα σύμφωνα με το εξώδικο, φρόντισαν να διαστρεβλωθεί σκόπιμα το περιεχόμενό της.

Ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από το εξώδικό του, δεν έχει αμφιβολία ότι η... πηγή για τα... ρουσφέτια στον ΠΑΟΚ είναι η ΕΠΟ. Κοινώς, τη ...δείχνει με την γίδα στην πλάτη!

Τι έκαναν στην ΕΠΟ που έδειξε και τον πανικό της αλλά και τον φόβο τους για τις... γκάφες που έκαναν;

1) Μετά από παρέμβαση Αγραφιώτη στην ΕΕ της ΕΠΟ συζητήθηκε (17/12) το θέμα Κρίστινσον και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, ο οποίος και παραδέχτηκε την ανικανότητα της Ομοσπονδίας και ρίχνοντας, φυσικά, το μπαλάκι αλλού!

Παραδέχτηκε ότι το έγγραφο της FIFA είχε φτάσει στην ΕΠΟ στις 2 Δεκεμβρίου και στις ομάδες παραδόθηκε στις 14 του μήνα! Παρά το γεγονός ότι η FIFA είχε ως διορία μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, για να δοθούν τα τροφεία στη Φραμ Ρέκιαβικ, από τη μεταγραφή του Κρίστινσον στον Ολυμπιακό από την ΑΕΛ.

2) Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έγινε κουβέντα και για τα προσωπικά δεδομένα που έφτασαν στον ΠΑΟΚ με το συμβόλαιο του Σιαμπάνη.

Η ερώτηση ήταν πως έφτασε το συμβόλαιο στα χέρια του ΠΑΟΚ... Για μία ακόμη φορά ξεκάθαρη απάντηση δεν υπήρξε, έφταιγαν... άλλοι πάλι!

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο να παραδέχεται το λάθος και να υπόσχεται ότι θα κάνει έρευνα.

Πάλι φταίνε οι υπάλληλοι, πάλι θα γίνει έρευνα που δεν καταλήξουν πουθενά.

Και οι ΕΠ-ικές ντροπές θα συνεχιστούν...

Σχόλια