ΠΑΟΚ: Για δες ποιος μιλάει και έχει παράπονα από τη διαιτησία! – Διαβάστε πού ευνοήθηκε

Να ζητάει ο ΠΑΟΚ τα ρέστα για τη διαιτησία, να αναφέρεται, με επίσημη ανακοίνωση, για παράγκα και για «στημένη διαιτησία», αν και δεν αδικήθηκε, ενώ ευνοήθηκε, επειδή δεν αποβλήθηκε ο Αουγκούστο, όχι σε μια αλλά σε τρεις φάσεις του ντέρμπι με τον Αρη. Να φωνάζει ο ΠΑΟΚ για το VAR ότι υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ έχει ευνοηθεί!

Διαβάστε κάποιες περιπτώσεις:

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 (4η αγωνιστική): Στο 67’ ο Σαρδινέρο είχε την μπάλα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Μάτος άπλωσε το χέρι του, τον εμπόδισε και ανέτρεψε τον παίκτη του ΟΦΗ. Είναι μια κίνηση που κάνει ο Μάτος κατά των αντιπάλων του. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0, όμως η φάση έγινε στο 1-0 και ο Τζοβάρας (διαιτητής), Τζήλος (VAR) δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Δεν έδωσαν το πέναλτι-μαρς κατά του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (9η Αγωνιστική): το 91’ σκόραρε ο Ελ Καντουρί, όμως ήταν ο οφσάιντ ο Τσόλακ που έκανε την πρώτη κεφαλιά που προηγήθηκε του τέρματος. Ο Σιδηρόπουλος αμόλησε αετό, δεν παρενέβη ο Σκουλάς που ήταν στο VAR.

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2 (10η Αγωνιστική): Στο 55’ ο Τζόλης κλώτσησε εκτός φάσης τον Σκόνδρα αλλά ο Μανούχος του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Λάθος και του VAR (Κουμπαράκης, Παπαδάκης) που δεν τον ειδοποίησαν.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1: Δυο πέναλτι «σημάδεψαν» τη διαιτησία του Ούγγρου Μπόγκναρ στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού 2-1. Κοινώς, αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Το πρώτο πέναλτι έγινε στο 33’ από τον Βιεϊρίνια στον Χουάνκαρ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε τάκλιν από πίσω, με το δεξί του πόδι βρήκε τη μπάλα και με το αριστερό τον αντίπαλο. Δεν γίνεται να πάει για μπάλα και πόδια. Ο Βιεϊρίνια δεν αφήνει τον αντίπαλο να διεκδικήσει τη μπάλα. Το δεύτερο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού δεν δόθηκε στο 39’ σε σπρώξιμο από πίσω του Γιαννούλη στον Αϊτόρ, ο οποίος είχε τον έλεγχο της μπάλας και ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον γκρέμισε, πηγαίνοντας με δύναμη στην πλάτη του επιτιθέμενου. Η πλάκα είναι ότι έκανε παρατήρηση στον Αϊτόρ για θέατρο! Η φάση έγινε στο 1-1.

Ακόμη, άφηνε τον Βιεϊρίνια να χτυπάει, ενώ του έδειξε μόνο μια κίτρινη κάρτα στο 58' που θα μπορούσε να είναι και κόκκινη. Γενικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ασυλία στα σκληρά μαρκαρίσματα.

Σχόλια