Δέκα ποδοσφαιρικές «αμαρτίες» της ΕΠΟ

Αν κάποιος υποστηρίξει ότι η ΕΠΟ είναι μια κανονική ομοσπονδία κινδυνεύει να εκτεθεί. Πρόκειται για ομοσπονδία που έχει πολλές ποδοσφαιρικές «αμαρτίες». Το συμπέρασμα που βγαίνει από τη θητεία της διοίκησης Γραμμένου είναι ότι αυτή η ΕΠΟ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Τόσο πολύ την απαξίωσαν.

Κάποιοι από τους λόγους:

1) Εκαναν... ρουσφέτια για τον τελικό Κυπέλλου για το καλό της ΑΕΚ (πρώτα Ριζούπολη, μετά ΟΑΚΑ, μετά Πανθεσσαλικό και με πολλές αναβολές), κάνουν ρουσφέτια για τη σέντρα της ίδιας διοργάνωσης για να «βολευτεί» ο ΠΑΟΚ. Την έβαλαν στις 18/01, ώστε το εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να γίνει στις 13/01, δηλαδή σε ημερομηνία που ήθελε ο ΠΑΟΚ.

2) Μέχρι και οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι ανίκανοι. «Εδώ και μήνες η ΕΠΟ είναι ακέφαλη», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος που είναι και μέλος της διοίκησης Γραμμένου.

3) Η ΕΠΟ δέχθηκε πολλά πυρά για τους μισθούς-μαμούθ των golden boys αλλά και της ΚΕΔ που αποτελούν πρόκληση προς την κοινωνία.

4) Δεν... απολογήθηκε για τις δεκάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις.

5) Η απαξίωση της Εθνικής είναι... γεγονός! Σε όμιλο του Nations League με Σλοβενία, Μολδαβία, Κόσσοβο «κατάφερε» να πάρει τη δεύτερη θέση. Είχαν... καραμέλα ότι θα προκριθούν στο μουντιάλ, όμως η Ελλάδα κληρώθηκε με Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσσονο.

6) Θυμίζουμε ότι ο Χούμπελ, εντεταλμένος σύμβουλος των FIFA, UEFA είχε βγάλει στη... σέντρα την ΕΕ, καθώς στη συνεδρίαση της ΕΠΟ στις 19 Ιουνίου είχε πει: «Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα!». Αν και τού ζήτησαν να ανακαλέσει, όμως δεν το έκανε. Εννοούσε «εξαρτημένοι» από την ΑΕΚ, οι άλλοι μισοί (δεν το είπε) είναι από τον ΠΑΟΚ.

7) Η… εξυγιαντική ΕΠΟ, όπως και οι «εξυγιαντές» Κοντονής και Βασιλειάδης σιωπούσαν στις καταγγελίες γ ια εκβιασμούς, απειλές και χρηματισμούς σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων.

8) Η διοίκηση Γραμμένου απουσίασε από όλα τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Εδινε την εντύπωση ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν το… καλό των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ναι, αυτή η διοίκηση, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα συνεχίσει αν γίνουν εκλογές στις 19/01.

9) Σε πρώτο πλάνο ήταν και οι ωμές πολιτικές παρεμβάσεις από τους Κοντονή και Βασιλειάδη. Αποκορύφωμα ότι ο τελευταίος επέβαλε μέχρι και αναδιάρθρωση.

10) Και με τη... βούλα των FIFA, UEFA, η ΕΠΟ είναι μια ξεπερασμένη ομοσπονδία που δεν έχει σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την ολιστική μελέτη που παρέδωσαν στην κυβέρνηση.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ


1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter@balafas_vaios

4) Ακολουθήστε μας και στο Instagram vaios_balafas

Σχόλια