Κωμωδία με τους διαιτητές: Δεν ξέρουν πως εκτελείται το οφσάιντ - Εκαναν επτά λεπτά να ακυρώσουν το γκολ

Στο 73' του αγώνα Παναιτωλικού-Απόλλωνα 0-1, ο Παναιτωλικός έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Μεντόσα, όμως ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR το ακύρωσε, καθώς υπέδειξε παράβαση του Κνετ στην εκτέλεση του οφσάιντ που είχε καταλογίσει σε προηγούμενη φάση του Απόλλωνα. Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν έστησαν τη μπάλα αλλά εκτέλεσαν το οφσάιντ με τη μπάλα εν κινήσει! Ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) δεν πήρε χαμπάρι, παρενέβη ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) και το γκολ δεν μέτρησε... Ούτε ο πρώτος βοηθός Τζιώτζιος (Θράκης) πήρε χαμπάρι ότι το οφσάιντ δεν εκτελέστηκε σωστά. Αρχικά, ο ρέφερι είχε δώσει πέναλτι, μιλάμε για τον μεγάλο χαμό!
Ο Σκουλάς γύρισε τη φάση ένα λεπτό πίσω. Το γκολ ακυρώθηκε μετά από 7'.

Ο Τζοβάρας και οι βοηθοί αμφισβητούνταν έντονα και από τις δυο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο ρέφερι έχασε τον έλεγχο του αγώνα επειδή επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το ακόμα πιο παράξενο της φάσης του γκολ του Παναιτωλικού είναι ότι βοηθός είχε σηκώσει οφσάιντ και στην κανονική της ροή στη φάση του Φατιόν! Ο Τζοβάρας ακυρώνει το γκολ όμως επειδή ο Κνετ έδωσε συνέχεια με τα χέρια και όχι στήνοντας τη μπάλα!

Ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τέρμα του Ντάουντα για τον Απόλλωνα στο 90’+8 σε ένα ματς, που έφτασε με τις δικαιολογημένες καθυστερήσεις το 100’!

Ο Κούγιας έβγαλε ανακοίνωση κατά Τζοβάρα: Φωνάζει ότι δεν απέβαλε το Τσιγγάρα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Παρακολουθώ τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Τζοβάρα που στο 2ο ημίχρονο έβλεπε μόνο την μία περιοχή, δίπλα στα μάτια του ο Τσιγγάρας κτυπάει εν ψυχρώ, χωρίς την μπάλα, τον παίκτη του Απόλλωνα που έχει κάνει ήδη την πάσα και βγαίνει στην επίθεση, χωρίς να του δείξει ούτε καν κίτρινη κάρτα, όπως δεν έδειξε σε ακόμα 10 φάσεις άγριων μαρκαρισμάτων των παικτών του Παναιτωλικού και έχει το θράσος να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Από αύριο ο κ. Κλάτενμπεργκ πρέπει να βάζει σε όλα τα παιχνίδια του Παναιτωλικού, τον αδέκαστο γόνο της αδέκαστης οικογενείας διαιτητών με το ένδοξο αρχαϊκό όνομα Πραξιτέλης, κύριο με Κ κεφαλαίο Ζαχαριάδη, ώστε ο επίσης με αρχαϊκό όνομα Τραϊανός να μην πάθει κατάθλιψη.

Βλέπω μεγάλη στενοχώρια απόψε του υπαλλήλου του ΚΤΕΟ Αγρινίου κ. Παπαχρήστου για την ήττα της ομάδας του.

Ευτυχώς που ο Παράσχος την ώρα των δηλώσεων του ανέδειξε την απόλυτη αλητεία στον χώρο των επισήμων το Παναιτωλικού"..

Σχόλια