Κερδίζει έδαφος η λύση για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ

Κερδίζει έδαφος η λύση για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ, μια λύση που κάποιοι προσπαθούν, για λόγους εντυπώσεων, να... περάσουν επικοινωνιακά ότι προέρχεται από την Κυβέρνηση, όμως παραβλέπουν ότι έχει τη στήριξη των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ. Επίσης, παραβλέπουν ότι είχαν συμφωνήσει να τη συζητήσουν οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης στη συνάντηση του περασμένου Ιανουαρίου στο «Μεγάλη Βρετάνια», παρουσία των αξιωματούχων των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών.

Γίνεται αντιληπτό πως όχι μόνο η Κυβέρνηση αλλά και οι διεθνείς ομοσπονδίες θέλουν να διαλυθεί το σύστημα που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο. Είναι κοινό μυστικό ότι η ΕΠΟ εκλέγεται με βάση τις προτιμήσεις των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιρικές ενώσεις... ακολουθούν όσα θέλουν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι «ο Γραμμένος είναι δικός μας». Επίσης, έλλειψη ανεξαρτησίας της ΕΠΟ κατάγγειλε μέχρι και ο Χούμπελ, «χρεώνοντας» συγκεκριμένους παράγοντες, τους μισούς, στο μπλοκ της ΑΕΚ και δεν ανακάλεσε αν και του έκαναν επίθεση σε επόμενο ΔΣ. Λογικά, ο Αυστριακός αυτά θα πρέπει να τα ανέφερε και στις εκθέσεις που έστελνε στους προϊσταμένους του ως τοποτηρητής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να επανέλθουμε στον πρόεδρο κοινής αποδοχής, ακούγεται το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να δημιουργηθεί και να συγκληθεί σύσκεψη των Ολυμπιακού, Παναθηναίκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μόλις λήξει η καραντίνα. Στόχος είναι οι διαδικασίες να είναι παρόμοιες με του Κλάτενμπεργκ. Για αυτό και δεν βιάζονται και ήδη κάποιοι άρχισαν να λένε ότι οι εκλογές της ΕΠΟ μπορεί να πάνε για Απρίλιο.

Σχόλια