Γελάει ο κόσμος με VAR τον Γκορτσίλα στα ματς της ΑΕΚ – Κι όμως, τον έβαλαν για τρίτη φορά!

Το πρωτάθλημα οδεύει στη 10η αγωνιστική και ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) μπαίνει VAR για τρίτη φορά σε ματς της ΑΕΚ, αν και υπάρχουν 20 ρέφερι που μπορούν να επιλεγούν για τέτοια καθήκοντα, απόδειξη ότι βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους στις ίδιες ομάδες. Ο Γκορτσίλας θα είναι και στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, ματς που σφυρίζει ο Θεσσαλονικιός Παπαδόπουλος.

Κι όμως, ο Γκορτσίλας «έγραψε» στα δυο προηγούμενα ματς της ΑΕΚ. Γελούσε ο κόσμος!

Στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2 δεν είδε το πέναλτι σε βάρος του Ινσούα, ο οποίος έπιασε τη μπάλα που ήταν στα χέρια του Τσιντώτα. Το πέναλτι κατά της ΑΕΚ είναι με το ματς στο 1-0 υπέρ της.

Επίσης, δεν έχουν προηγούμενο αυτά που έγιναν στα Γιάννινα, στο ματς του ΠΑΣ με την ΑΕΚ, η οποία νίκησε 1-0. Κατ’ αρχήν στο 15’ δόθηκε ένα από τα πιο ανύπαρκτα πέναλτι που έχει καταλογιστεί. Ο Χνιντ, μετά από εκτέλεση φάουλ, έπιασε κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο αγώνας συνεχίστηκε, όμως μετά ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) φώναξε τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) στο VAR ο οποίος έδωσε πέναλτι με το οποίο σκόραρε η ΑΕΚ. Πρόκειται για… ανακάλυψη καθώς η φάση είχε τελειώσει! Με το πέναλτι σκόραρε ο Ανσαριφάρντ.

Σα να μην έφτανε αυτό, Στο 67΄του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1 ο Ανσαριφάρντ έπιασε από τον λαιμό τον Κάργα. Η φάση είναι ο ορισμός της δεύτερης κίτρινης που ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) δεν έβγαλε ούτε τον ειδοποίησε ο Γκορτσίλας για να τη δώσει. Αξιο αναφοράς ότι μετά από λίγο, στο 70’, ο Καρέρα έκανε αλλαγή τον Ιρανό επιθετικό της ΑΕΚ!

Αντίθετα με χρήση VAR σωστά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ δυο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, του Παμλίδη στο 34’ και του Ελευθεριάδη στο 51΄. Στα ματς της ΑΕΚ οι γραμμές μπαίνουν αλλιώς...

 

 

 

Σχόλια