«Κλαίνε» οι διαιτητές της «εξυγίανσης»: Θα χάσουν τους σερί ορισμούς με την πιστοποίηση των νέων ρέφερι στο VAR

Μεγάλο ...χτύπημα κατά των διαιτητών της «εξυγίανσης».

Το καλοκαίρι, με τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα, ανέβηκαν στη Super League οκτώ ρέφερι που μαζί δυο της προηγούμενης σεζόν δεν είχαν δικαίωμα να σφυρίξουν αγώνες επειδή έπρεπε να πιστοποιηθούν στο VAR. Το σύστημα τους ...άφηνε, τους άφηνε για να μπαίνουν μόνο τέταρτοι αλλά και ταυτόχρονα να ορίζονται συνέχεια αυτοί που προκαλούν και πρέπει να πάνε σπίτι τους, επειδή δεν μπορούν να σταθούν λόγω των πολλών λαθών που έχουν κάνει καθώς έχουν χάσει το σεβασμό των παικτών, των φιλάθλων κτλ. Με λίγα λόγια, για να επανέλθουμε στο θέμα μας, έχουμε το... πάρτι των εκλεκτών της δήθεν εξυγίανσης με σερί ορισμούς και παρά τα λάθη τους.

Μέχρι που έχουμε την παρέμβαση της FIFA για να πιστοποιηθούν στο VAR και κατ’ επέκταση να ορίζονται οι δέκα «νέοι» ρέφερι. Επειδή η ΚΕΔ του Αγγλου τηλεκριτικού είναι ανίκανη την πιστοποίηση θα κάνει είναι η ίδια η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ετσι την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη της FIFA, θα διεξαχθεί ένα βασικό σεμινάριο για το VAR για τους «μη πιστοποιημένους» αξιωματούχους διαιτησίας, καθώς και ένα σεμινάριο προχωρημένων για τους ήδη «πιστοποιημένους» αξιωματούχους.  

Σχόλια