Η FIFA τους... καπέλωσε: Απευθείας από το εξωτερικό η εκπαίδευση των Ελλήνων διαιτητών – Διασυρμός για την ΚΕΔ του Αγγλου τηλεκριτικού...

-Χώρια που τα... φόρτωσαν στο κόκορα και από μόνοι τους δεν προγραμμάτισαν σεμινάριο.
-Μόνο ορισμούς της πλάκας ξέρουν να κάνουν.
-Εδώ αποδέχθηκαν τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα, επειδή που βαριούνταν να βγάλουν δικούς τους.


Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, από διαιτητές που δεν μπορούν να σταθούν μηδέ εξαιρουμένων και των διεθνών και άπαντες πρέπει να πάνε σπίτια τους για να βελτιθωθεί η διαιτησία. Για αυτό και η FIFA τους καπέλωσε. Σήμερα για τους διαιτητές και αύριο (19/11) για τους βοηθούς μέσω τη εκπαίδευσης διοργανώνεται σεμινάριο διαιτησίας στο οποίο θα διδάξει η εκπαιδεύτρια της FIFA, κα Marisa Villa Gutierrez, η οποία είναι επίσης μέλος της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας καθώς και παρατηρητής διαιτησίας της UEFA. Δηλάδη, δεν θα διδάξει ούτε ο Κλάτενμπεργκ ούτε οι Σνόντι, Καπέλα.

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές της Super League ασχολήθηκαν με θέματα φάουλ τακτικής φύσεως, παιξίματος της μπάλας με το χέρι, τοποθέτησης και κίνησης. Οι βοηθοί διαιτητές θα συζητήσουν το οφσάιντ και την ανάγνωση του παιχνιδιού. Παράλληλα, στο πρόγραμμα υπήρχε εκπαίδευση και για το VAR. Αρα, εκπαίδευση και VAR (χρήση) είναι για τα... μπάζα.

Σχόλια