Ο Κλάτενμπεργκ μένει στο... σόου: Η τηλεκριτική του θα είχε αξία αν διέγραφε Σιδηρόπουλο, Σκουλά – Ολόκληρο βιβλίο γεμίζουν τα λάθη τους

-Τα λάθη θα σταματήσουν, μόνο αν κάποιοι πάνε σπίτια τους. Αν συνεχίσουν να ορίζονται, θα γίνονται τα ίδια και τα ίδια.


Πολύ μπλα, μπλα αλλά από ουσία τίποτα. Η... σφαγή του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε την Κυριακή και δεν έχει αξία, περισσότερο θυμίζει πανηγυράκι, ο Κλάτενμπεργκ να παραδέχεται την Τρίτη ότι το γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Ελ Καντουρί, δεν έπρεπε να μετρήσει επειδή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Τσόλακ μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου που ούτε ο Σκουλάς είδε στο VAR. Η... αστειότητα είναι πως ο δεύτερος θεώρησε ότι έγινε πριν από την εκτέλεση του φάουλ. Η ουσία είναι ότι οι Σιδηρόπουλος, Σκουλάς απέδειξαν ότι δεν κάνουν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, έκαναν... κουρέλι τους κανονισμούς. Η στην καλύτερη περίπτωση ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ο Κλάτενμπεργκ να σταματήσει το... σόου: Η τηλεκριτική του θα είχε αξία, αν διέγραφε Σιδηρόπουλο, Σκουλά. Ολόκληρο βιβλίο γεμίζουν τα λάθη τους. Δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα γήπεδο, δεν είναι αποδεκτοί από τους φιλάθλους.

Το... τελευταίο χτύπημα των Σιδηρόπουλου, Σκουλά είναι η αλλοίωση αποτελέσματος στην Τούμπα. Αρα, και αλλοίωση βαθμολογίας. Μέχρι πότε θα τους ανέχονται. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν τους ορίζει ούτε η UEFA.

 

Σχόλια