Μαρινάκης: «Αλλοίωση αποτελέσματος, επιθετικό φάουλ πριν το γκολ»

Στην αδικία από τη διαιτησία επικεντρώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι 1-0, έκανε λόγο για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς προηγήθηκε αγκωνιά του Γκουντογκάν στον Ντρέγκερ, πριν οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν. Επίσης, τόνισε πως το VAR όφειλε να δει την παράβαση και να ειδοποιήσει τον Ιταλό διαιτητή, Μάσα, ώστε να μη μετρήσει το γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Παρότι είχαμε απουσίες, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε μία αλλοίωση στο αποτέλεσμα του αγώνα, στο πρώτο και μοναδικό γκολ έχει γίνει καθαρό φάουλ, αγκωνιά στον Ντρέγκερ. Είναι πολύ εύκολο να το δουν οι διαιτητές στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, εάν δεν το έχει δει.

Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα στο γήπεδο και μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, να μας αδικεί η διαιτησία για ακόμη μία φορά, όταν μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε μπει καλύτερα. Είναι μία αδικία που ειλικρινά δεν την περιμέναμε από αυτούς τους διαιτητές.

Συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει δύο καλά αποτελέσματα περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιστεύουμε, έχουμε τα προβλήματά μας, με τους τραυματισμούς και με τον covid, αλλά για αυτό είμαστε εμείς στον Ολυμπιακό, για τα δύσκολα.

Πρώτα να νικήσουμε τον Άρη το Σάββατο, γιατί ο πρώτος στόχος να το πρωτάθλημα και μετά να πάμε στη Μασσαλία και να παίξουμε για την πρόκριση. Έχουμε νικήσει ξανά στη Μασσαλία και μπορούμε να το επαναλάβουμε».

Για τα προβλήματα απουσιών, τόνισε: «Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Για αυτό είμαστε Ολυμπιακός. Έχουμε πολλούς παίκτες, που έχουν τώρα κι αυτοί την ευκαιρία τους και μπορούν να προσφέρουν. Είδατε τον Βρουσάι τι έκανε απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα του κόσμου, έδειξε ότι μποροεί να κάνει πράγματα και να παίξει καλά».

Σχόλια