Μανούχος: Προκάλεσε και στα δυο περσινά ματς του ΠΑΟΚ τα οποία σφύριξε

Ο Μανούχος (Αργολίδας) ορίστηκε Λαμία-ΠΑΟΚ. Είναι ο διαιτητής που την προηγούμενη σεζόν έκανε... ρεκόρ ορισμών στον ΠΑΟΚ καθώς μπήκε δέκα φορές ως πρώτος ρέφερι, ως VAR και ως τέταρτος. Ως πρώτος διαιτητής, ρόλο που θα έχει και στη Λαμία, ορίστηκε σε δυο ματς και ήταν προκλητικός.

Ο ένας ορισμός του Μανούχου, ως πρώτος διαιτητής, ήταν στο παιχνίδι των πλέι οφ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με αφορμή τα ληγμένα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στην ΚΕΔ και ζήτησε τη διαγραφή (και) των Μανούχου (Αργολίδας), Φωτιάδη (Καστοριάς), οι οποίοι όφειλαν να το δουν στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ.  

Οσον αφορά στη διαιτησία του;

-Στο 91’ ο Μανούχος (Αργολίδας) δεν έδωσε το πέναλτι του Βαρέλα στον Χασάν. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ κράτησε τον Αιγύπτιο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Της… εξυγίανσης και με το VAR, αφού ο Τζοβάρας δεν φώναξε τον Μανούχο για να τη φάση.

-Στο τέλος του αγώνα οι δυο ρέφερι δεν μέτρησαν το γκολ του Χασάν, αν και η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο.  Πάλι ο Μανούχος δεν πήγε να δει τη φάση.

Ο αγώνας έγινε στις 12 Ιουλίου για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Μανούχος είχε προκλητική διαιτησία και στο ματς της 8ης αγωνιστικής Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2 για την 6η Αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Στο 39’ του αγώνα δεν έδωσε το διπλό πέναλτι, με τους Βαρέλα και Μάτος να ανατρέπουν τους Μπαράλες και Σουάρεθ, αντίστοιχα. Όμως, ούτε ο Μανούχος είδε τι έγινε ούτε ο Ευαγγέλου τον κάλεσε στον VAR…

«Ο Μανούχος σφύριζε ΠΑΟΚ όποτε χρειάστηκε», γράφει το arcadiasports, ενώ προσθέτει: «Ο Μανούχος δεν είδε τράβηγμα του Μάτος στον Σουάρεθ στο 39' μέσα στην περιοχή, παρά τη χρήση VAR κι οι Αρκάδες ανάγκασαν τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ να παίζει πίσω από το κέντρο για σχεδόν μισή ώρα».

Η Λαμία είναι έδρα που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται. Πέρσι πέρασε με γκολ-οφσάιντ του Μάτος, πρόπερσι ήταν το... βόλεϊ του Βιεϊρίνια. Και οι δυο διαιτητές που σφύριξαν τα ματς, ο Σέζος (Κιλκίς) και ο Τσαμούρης (Πειραιά), αντίστοιχα, δεν είναι στον πίνακα της 1ης Αγωνιστικής, ο πρώτος καρατομήθηκε, δεύτερος υποβιβάστηκε. Μόνο ο Σιδηρόπουλος έμεινε, αν και κόλλησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το VAR στο περσινό ματς, στο γκολ του Μάτος.


Σχόλια