Τα άκουσε από τον Κλάτενμπεργκ ο Σιδηρόπουλος – Φάλτσο του Αγγλου να μην ασχοληθεί με την ανύπαρκτη αποβολή υπέρ του ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα ο Κλάτενμπεργκ είχε τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές, προκειμένου να συζητήσουν τις φάσεις της 9ης Αγωνιστικής. Ο Αγγλος, όπως φαίνεται, κατάλαβε το χαμηλό επίπεδό τους και προσπαθεί να... σώσει την κατάσταση.

Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη τα άκουσε ο Σιδηρόπουλος, επειδή δεν καταλόγισε το επιθετικό φάουλ του Τσόλακ στον Πίρσμαν, πριν το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ (2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Για τον Κλάτενμπεργκ η παράβαση ήταν ξεκάθαρη:

Κλάτενμπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω»

Σιδηρόπουλος: «Για μένα δεν ήταν φάουλ. Ετσι το είδα...»

Κλάτενμπεργκ: «Βullshit»

Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»

Μέσα σε όλο τον πανικό η χάρη που έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔ στον κορυφαίο είναι να μη σχολιάσει τις δυο κίτρινες που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον Ερασμούσε, αφήνοντας τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες στο 57’. Ειδικά η πρώτη στο 45+2’ είναι... αίσχος.

Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 επιβεβαιώνει ότι είναι από τους χειρότερους διαιτητές της Λίγκας. Καθόλου τυχαίο ότι πλέον και η UEFA τον ορίζει μια στο τόσο και για τους διαιτητικούς κύκλους δεν θα είναι έκπληξη αν χάσει τη θέση του στην ελίτ κατηγορία.

Σχόλια