Τι άλλο θα δούμε ακόμα στη διαιτησία: Σκάνδαλο πριν το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Εστέβες δεν μπόρεσε να έρθει στην Αθήνα για να εκτελέσει καθήκοντα VAR, στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όμως ο Αγγλος τηλεκριτικός που τον έφεραν να κάνει τον πρόεδρο της ΚΕΔ, δεν έψαξε να βρει ξένο από άλλη χώρα. Τον άλλαξε με τον Ευαγγέλου (Αθηνών).

Η επιλογή του ρέφερι, που ονομάζεται Ευαγγέλου, σε ματς του Ολυμπιακού, με δεδομένα τα αίσχη στο περσινό παιχνίδι στον Βόλο, αποτελεί δεύτερο σκάνδαλο. Θυμίζουμε ότι ο Ευαγγέλου πριν από τρία χρόνια σφύριξε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 και έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ υπέρ των «πρασίνων». Από τότε έπρεπε να είχε βγει από τον πίνακα και να είναι σπίτι του.

Δηλαδή, τελευταία στιγμή ανακάλυψαν ότι υπάρχουν υγειονομικοί κανόνες για να ταξιδέψει κάποιος; Τόσο ανίκανοι είναι ο Κλάτενμπεργκ και ο υπόλοιπος... θίασος;

Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο Ευαγγέλου που αύριο θα είναι VAR και στο ΑΕΚ-ΑΕΛ, δεν φοβούνται μην πάθει υπερκόπωση;

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του.

 

Σχόλια