Πρωτοφανές: Το όργανο των διαιτητών τα βάζει με τους ρέφερι – Συστάσεις επιπέδου... νηπιαγωγείου, επειδή διέρρευσε ότι ο Κλάτενμπεργκ τα έχωσε στον Σιδηρόπουλο

Κάποιος θίχτηκε με τη διαρροή διαλόγων από την τηλεδιάσκεψη των διαιτητών, όπου ο Κλάτενμπεργκ τα έχωσε στον Σιδηρόπουλο και είχαμε το πρωτοφανές. Το Οργανο των διαιτητών το οποίο ηγείται ο Σιδηρόπουλος έστειλε επιστολή και τα βάζει με τους ρέφερι. Ούτε στο νηπιαγωγείο δεν γίνονται αυτά!

Αναλυτικά η επιστολή του Οργάνου των διαιτητών στους ρέφερι:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Tις τελευταίες ώρες βλέπουμε να διακινούνται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιλεκτικά οι διάλογοι που έλαβαν χώρα στις προγραμματισμένες συναντήσεις με την ΚΕΔ.

Ως επιτροπή διαιτητών θεωρούμε ΛΑΘΟΣ αυτό που έγινε καθώς αυτές οι συναντήσεις διέπονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας! Η όποια διαφωνία με την ΚΕΔ σε σχέση με παραβάσεις σε αγώνες δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο συζήτησης έξω από τον χώρο της διαιτησίας. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων όχι μόνο δεν βοηθάει σε κάτι αλλά δυσχεραίνει την συνεργασία μας με την ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ από την έλευσή τους εργάζεται προς το συμφέρον των διαιτητών σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, είτε στο οικονομικό, είτε στο χορηγικό (στολές κτλ).

Θεωρούμε ότι από τέτοιες ενέργειες εμείς οι διαιτητές δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα παρά μόνο να γίνουμε βορά σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Συνιστούμε στα μέλη μας την αποφυγή παρόμοιων ενεργειών στο μέλλον και ευελπιστούμε σε πιστή εφαρμογή»!

Σχόλια