Η... εξυγίανση το τερματίζει: Υποψήφιοι για διεθνείς οι Φωτιάς, Μανούχος, αντί να πάνε σπίτι τους



Οι υποψηφιότητας για το σήμα του διεθνή μπορούν να παρομοιαστούν με τα... βραβεία «βατόμουρα» που δίνουν σε ταινίες που θεωρούν χάλια. Να διεκδικούν το σήμα οι Φωτιάς (Πέλλας) και Μανούχος (Αργολίδας), στη θέση του Κομίνη που καρατομήθηκε, δείχνει και την κατάντια της διαιτησίας καθώς αμφότεροι έπρεπε να βρίσκονται σπίτι τους, χωρίς καν σήμα διαιτητή! Μετά τους πίνακες του Περέιρα, ο Κλάτενμπεργκ «φορτώθηκε» με ένα ακόμη... εξυγιαντικό καπέλο!   «Ξεχειλίζει» από... εξυγίανση ο Αγγλος, λες και ήξερε από χθες τους Φωτιά, Μανούχο που είναι υποψήφιοι για διεθνείς.

Ο Φωτιάς (Πέλλας) έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι του, λόγω της προκλητικής διαιτησίας του στο περσινό παιχνίδι Βόλου-Ολυμπιακού 0-0, μια διαιτησία, μαζί με τον Ευαγγέλου που ήταν στο VAR, που ξεσήκωσε μέχρι και τον Χούμπελ ο οποίος με γραπτή δήλωσή του χαρακτήρισε μη αποδεκτή τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Αν ο Κλάτενμπεργκ αναζητήσει το βίντεο του προαναφερόμενου αγώνα θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει διαιτητής Φωτιάς. Τέτοια κάνουν και μετά ψάχνουν γιατί οι Έλληνες διεθνείς βρίσκονται στα αζήτητα της ΟΥΕΦΑ και μόνο εδώ τους θεωρούν διαιτητές!

Ο λόγος που ο Μανούχος (Αργολίδας) έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων είναι τα ληγμένα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ. Αν και ήταν διαιτητής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν έκανε τη δουλειά του. Μάλιστα, ενώ ο κανονισμός προβλέπει τιμωρία, πήρε δέκατο σερί ορισμό σε ματς του ΠΑΟΚ. Ναι, αυτό το ρεκόρ έκανε ως πρώτος διαιτητής, ως VAR και ως τέταρτος. Επίσης, έγραψε ιστορία στον περσινό αγώνα Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-1, όπου, στο 39’ του αγώνα και με VAR τον Ευαγγέλου, δεν έδωσε διπλό πέναλτι στην ίδια φάση. 


Σχόλια