Ο Κλάτενμπεργκ και η παροιμοία «δείξε μου τους φίλους σου»...


Απαντες, μεταξύ αυτών και η... εξυγίανση, έχουν καταλάβει ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει αποδομηθεί, αν και βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες αγωνιστικές και κάποιοι, γεγονός που δεν είναι καθόλου τιμητικό, τον θεωρούν χειρότερο και από τον Περέιρα. Για αυτό και η προπαγάνδα της «εξυγίανσης» με την ευκαιρία της άφιξης της ΟΥΕΦΑ η προπαγάνδα ύψωσε ασπίδα προστασίας με σενάριο φαντασίας. Αρχισαν, για να στείλουν μηνύματα στους διαιτητές, να διατυμπατίζουν ότι τάχα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ τον στηρίζουν. Μια καραμέλα, ανάλογη με την εποχή Περέιρα.

Εκθέτουν τον Κλάτενμπεργκ («δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι», αναφέρει η παροιμία), εκτίθενται και οι ίδιοι. Ολόκληρη ανακοίνωση έβγαλε η ΕΠΟ, με την έγκριση της ΟΥΕΦΑ, όπου δεν αναφέρεται το παραμικρό. Στο πλαίσιό της (σ.σ. των συναντήσεων του Λάκοβιτς με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Γκαγκάτση) οργανώθηκε επίσης και η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ που μετείχαν στη διαδικασία επιλογής του», είναι το μόνο που αναφέρει η ανακοίνωση.

Για να βγαίνουν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι σαν αυτόκλητοι υπερασπιστές του Κλάτενμπεργκ, βγαίνει το συμπέρασμα ότι κατάλαβαν πως ο Αγγλος αρχιδιαιτητής έχει θέμα εξαιτίας των επιλογών του, όπως ορισμοί με τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα, επιμονή στους ίδιους διαιτητές με τον Πορτογάλο, ασυλία σε αυτούς που κάνουν λάθη, τηλεκριτική για να δικαιολογεί τα λάθη, οι Φωτιάς, Μανούχος υποψήφιοι για διεθνείς, παραμονή των Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Επειδή αυτά δεν είναι και λίγα, ξέρουν ότι οι φίλαθλοι τον πήραν χαμπάρι. Ηδη γελάει ο κόσμος με τη διαιτησία.

 

Σχόλια