Ένα οφσάιντ που έβγαλε μάτια και επιβεβαίωσε την ανύπαρκτη εκπαίδευση


Στην φωτογραφία βλέπουμε το οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός Μαυρουδής (Ηρακλείου) στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0 που μέσω του VAR πήραν πίσω και μέτρησε κανονικά το γκολ του Ελ Αραμπί. Σε αυτή την ξεκάθαρη περίπτωση που ο Ελ Αραμπί βρίσκεται 2-3 μέτρα πίσω από την μπάλα, την σημαία δεν την σηκώνει ούτε ο βοηθός της πρώτης δημοτικού.

Ο Τριτσώνης πρέπει πάρει συγχαρητήρια για την πολύ καλή εκπαίδευση που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, γι'αυτό και μαζί με τον Κουκουλάκη έμειναν στις θέσεις τους. Φοβερά και τρομερά πράγματα...

Αν ο Κλάτενμεργκ θέλει να δείξει πόσο αντικειμενικός είναι, αλλά και για την καλή έξωθεν καλή μαρτυρία, θα πρέπει να τον στείλει στο σπίτι του τον Μαυρουδή.  

-Ενημερώστε τον Αρχιδιαιτητη ότι, για το κακώς ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού την 4η αγωνιστική, δεν αποφάσισε η τεχνολογία (αλλά το ανθρώπινο χέρι του Κοτσανη).  

-Επί εποχής εξυγίανσης δεν υπάρχουν τιμωρίες, εδώ είδαμε πέναλτι που δεν δόθηκαν σε βάρος ομάδων της εξυγίανσης και την επόμενη αγωνιστική οι ρέφερι πήραν βραβείο καθώς ορίστηκαν ξανά. Τελικά ποιος κάνει τους ορισμούς;

-Δεν θα ήταν άσχημη μια ομαδική φωτογραφία του Κλάτενμπεργκ με τους συνεργάτες του (Ελληνες και ξένους). Για να διαπιστώσει ο κόσμος πως γίνεται το ακατόρθωτο, ότι με τόσα άτομα στην ΚΕΔ, κάνουν μια τρύπα το νερό!

 

Σχόλια