Ο Κλάτενμπεργκ «βγάζει μάτια»...

-Ο Αγγλος «επικυρώνει» μέχρι και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, αφού δικαιολόγησε το πέναλτι των Διαμαντόπουλου, Γκορτσίλα, Μεϊντάνα στην ΑΕΚ.


Κάποιος να τον σταματήσει. Η τηλεκριτική του Κλάτενμπεργκ είναι σαν τους ορισμούς του, σαν τις απαράδεκτες επιλογές του! Παράλληλα, δεν αφήνει δεν αφήνει όρθιο και ο Αγγλος δεν τολμά να πει κάτι αντίθετο στην ΑΕΚ! Μέχρι που έβαλε... σφραγίδα στην αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-0, όπου διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και στο VAR οι Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας).

Ο Κλάτενμπεργκ το... τερμάτισε για μια ακόμη φορά. Με βάση την τηλεκριτική του για την 6η αγωνιστική δικαιολόγησε το πέναλτι που δόθηκε με παρέμβαση του VAR, αν και o Χνιντ έχει κάνει την κεφαλιά, έχοντας ολοκληρώσει την προσπάθειά του πριν από την έξοδο του Χουτεσιώτη (15’). Ενώ σε κάθε ματς γίνονται πολλές τέτοιες φάσεις, ο Κλάτενμπεργκ όχι μόνο «επιβεβαίωσε» την απόφαση των διαιτητών ότι υπάρχει πέναλτι αλλά «κατηγόρησε» τον Διαμαντόπουλο ότι έπρεπε να το δώσει χωρίς VAR. Όμως, δεν κατάλαβε ότι ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου, διότι σε κάθε ματς γίνονται πολλές τέτοιες φάσεις.

Παράλληλα γελάνε και τα τσιμέντα, καθώς  βγάζουν μάτια τα δυο μέτρα και δυο σταθμά:

1) Πριν από μια εβδομάδα συμφώνησε, καθώς δεν έκρινε τη φάση, με την απόφαση του Γερμανού Στίλερ να μη δώσει πέναλτι κατά της ΑΕΚ και υπερ. του ΠΑΟΚ σε παρόμοια περίπτωση, στο μεταξύ τους ντέρμπι. Η φάση έγινε στο 46’ με πρωταγωνιστές τους Μάτος, Λόπες.

2) Μέχρι και ο ίδιος, ο Κλάτενμπεργκ ως διαιτητής αγνόησε περίπτωση-καρμπόν σε ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 1-2, στις 10/09/16. Στη φάση συμμετέχουν οι Μπράβο και Ρούνεϊ.

 3) Κάνει την τηλεκριτική για να δικαιολογεί τα λάθη που γίνονται. Από τη μια άδειασε τον Μανούχο για λάθος πέναλτι στον αγώνα Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0, από την άλλη τον όρισε δυο φορές στο VAR (ΑΕΚ-ΟΦΗ και Λαμία-Παναθηναϊκός).

Σχόλια