Μπούσης (ιδιοκτήτης ΟΦΗ): «Είναι εντελώς σκουπίδια οι διαιτητές» - Φωνάζουν για τον διεθνή Παπαδόπουλο

Αλλοίωση αποτελέσματος θεωρούν στον ΟΦΗ την ήττα τους με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο Ηράκλειο «βράζουν» με την διαιτησία του διεθνή Παπαδόπουλου (Μακεδονίας) καθώς μετά τις δηλώσεις του προπονητή, Γιώργου Σίμου, είναι ενδεικτική η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, που για πρώτη φορά πήρε θέση για διαιτησία.

Με ανάρτηση που συνοδεύεται από τις δηλώσεις του Γιώργου Σίμου, ο Μπούσης αναφέρει: «Είναι εντελώς σκουπίδια. Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή στους διαιτητές».

Οι δηλώσεις του Σίμου: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα πολλών ειδών και όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Η στάση ευθύνης της ομάδας μας απέναντι στο ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε. Ξέρουμε τι έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια τι έγινε, οποιοδήποτε τζαρτζάρισμα δεν είναι κόκκινη και πρώτη φορά μιλαώ και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω. Γιατί να μην είναι επιθετικό φάουλ και όχι πέναλτι; Γιατί τέτοια ευαισθησία απέναντι στον ΟΦΗ;».

Στον ΟΦΗ φωνάζουν ότι το πέναλτι υπέρ του Αστέρα, από το οποίο μπήκε το γκολ, ήταν άδικο και ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Σελίμοβιτς. Όπως λένε στον ΟΦΗ μάτωσε μέχρι και το φρύδι του Σελίμοβιτς, από το επιθετικό φάουλ.



 

Σχόλια