Πρώτα ο Κλάτενμπεργκ έχρισε υποψήφιο διεθνή τον Μανούχο, τώρα τον αδειάζει και ο ίδιος! – Άλλη μια απόδειξη ότι οι πίνακες είναι σκάνδαλο

Μέχρι και ο Κλάτενμπεργκ κατάλαβε ότι οι ρέφερι της «εξυγίανσης» είναι κατώτεροι των περιστάσεων, άσχετα αν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Πρώτα έχρισε υποψήφιο διεθνή τον Μανούχο (Αργολίδας), τώρα τον αδειάζει και ο ίδιος! Ο Αγγλος στην τηλεκριτική του αναφέρει ότι ο υποψήφιος διεθνής ρέφερι, καθώς δεν άκουσε το VAR και έδωσε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.

Η φάση έγινε στο 12ο λεπτό του αγώνα Ατρομήτου-Παναιτωλικού 2-0. Ο VAR Ευαγγέλου εξετάζοντας τη φάση προτείνει on field review τονίζοντας πως βλέπει τον παίκτη του Ατρόμητου να πέφτει πάνω στον αμυντικό του Παναιτωλικού και ότι δεν βρίσκει κανένας την μπάλα. Εν ολίγοις διαιτητής και VAR διαφώνησαν για τη φάση. Μάλιστα, ο Μανούχος κάνοντας το on field review είπε στον Ευαγγέλου ότι «εγώ δεν βλέπω αυτό Αγγελε» και επέμεινε στην αρχική του απόφαση.Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με τον VAR Ευαγγέλου και διαφωνεί με την υπόδειξη του Μανούχου να δώσει πέναλτι τονίζοντας: «Ο επιτιθέμενος δεν θέλει να παίξει την μπάλα. Μετακινεί το πόδι του πάνω από την μπάλα και αυτό δημιουργεί την επαφή με τον αμυνόμενο».  

Σχόλια