ΕΠΟ: Μια συμμαχία μόνο στην ...βιτρίνα, όμως κάποιος έχει πάθει συντριβή!

Τελικά η συμμαχία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ από μισά μισά που ήταν πριν, ενόψει των εκλογών (αν γίνουν) της 23ης Νοεμβρίου δεν απέκτησε... χαμένο, παρά κάποιοι έπαθαν συντριβή! Τώρα, τι είδους συμμαχία είναι αυτή, μόνο την ταμπέλα έχει. Με αυτό δείχνουν ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (σ.σ. μπορεί να λένε και Παναθηναϊκός αλλά ο Αλαφούζος δεν υπάρχει στον... ορίζοντα) ενώθηκαν για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό! Αυτή την εντύπωση δίνουν!

Μέχρι που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε να γίνει... τριτοτέταρτο παράρτημα της συμμαχίας το μπλοκ του βορρά. Θα τους ρωτάνε αλλά η απάντηση θα είναι προαπαιτούμενο! Θα πρέπει να λένε «ναι σε όλα»! Και όταν ζητάει κάτι το μπλοκ του βορρά θα απαντούν «ναι» αλλά θα κάνουν αυτό που θέλουν! Έτσι θα πάει το πράγμα.

Στη νέα ΕΕ της ΕΠΟ επιρροής της ΑΕΚ είναι επτά μέλη, έναντι πέντε του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα στο μπλοκ του νότου ανήκουν ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Ψαρόπουλος (πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, αν τελικά είναι αυτός ο υποψήφιος) και οι Κ. Φύτρας (αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας), Π. Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Λ. Θωμαΐδης (ΕΠΣΑ), Κλ. Τζαφέρης (ΕΠΣΔΑ), Αγγ. Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), Τ. Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας). 

Με το μπλοκ του βορρά, δηλαδή επιρροής ΠΑΟΚ υποψήφιοι θα είναι Στ. Αντωνίου (α πρόεδρος-ΕΠΣ Πέλλας), Δ. Μπουχλαριώτης (ΕΠΣ Λάρισας), Δ. Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Β. Χατζηαποστόλου (ΕΠΣ Κιλκίς), Γ. Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας). Επαναλαμβάνουμε, συνολικά πέντε μέλη έναντι επτά.

Άντε, να πουν στον Σαββίδη ότι δεν θα υπάρχει «δικός μας Γραμμένος». Μπορεί να βάλουν τον Κυριάκο Κυριάκο αναπληρωτή εκτελεστικό γραμματέα για να συμφωνεί και τυπικά... Το «όχι» δεν θα γίνεται δεκτό! Το λένε και οι... αστρολόγοι!

Υπενθυμίζουμε ότι όλο το διάστημα της θητείας Γραμμένου είχαμε πόλεμο ανάμεσα στο μπλοκ του βορρά και του νότου, παρόλα αυτά συμμάχησαν και πάλι. Για να διαλύσουν ό,τι απέμεινε (επαναλαμβάνομε αν γίνουν εκλογές στις 23 Νοεμβρίου).



 

 

Σχόλια