Κοτσάνης: Σερί ορισμούς μετά το οφσάιντ-ανακάλυψη στα Γιάννινα, όμως... ντρέπονται να τον βάλουν να σφυρίξει

Μετά το ταλέντο των Φωτιά, Μανούχου ο Κλάτενμπεργκ ανακάλυψε και το ταλέντο του Κοτσάνη (Δράμας). Είναι ο διαιτητής που μαζί με τον Απτόσογλου ως ρέφερι του VAR δεν μέτρησαν το γκολ του Χασάν στα Γιάννινα, με οφσάιντ-ανακάλυψη.

Ετσι ο Αγγλος αρχιδιαιτητής τον όρισε τέταρτο στο παιχνίδι Απόλλωνα Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα. Τη στιγμή που οι ομάδες φωνάζουν για οικονομία, ο Κλάτεμπεργκ έφερε τέταρτο διαιτητή από τη Δράμα για ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να βάλει Αθηναίο! Επίσης, τον όρισε και VAR στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-0, το οποίο σφύριξε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Ναι, ο διαιτητής που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Αστέρα, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα.

Δηλαδή, ο Κοτσάνης έμεινε εκτός μόνο το προ-προηγούμενο Σαββατοκύριακο αλλά έκανε ρελάνς με τη Ριζούπολη. Καλά, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να πάθει υπερκόπωση;

Ο Κλάτενμπεργκ δεν εκτίθεται, φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά, μόνο με τους σερί ορισμούς του Κοτσάνη. Αφού τον θεωρεί καλό διαιτητή γιατί δεν τον βάζει να σφυρίξει σε παιχνίδι; Είναι σκάνδαλο που ο Κοτσάνης έμεινε στους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα. Η παγκόσμια πρωτοτυπία είναι ότι πέρσι  δεν σφύριξε παιχνίδι επειδή στα αγωνιστικά τεστ ήταν τραυματίας.

Σχόλια