Η... εξυγίανση κάνει θαύματα και στο Κ 19 (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0) - Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο


Η ...εξυγίανση χτυπά και στα πρωταθλήματα των Νέων Κ19, δείτε στις φωτογραφίες από το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 που έγινε αλλά και στο 1:39:00 του βίντεο, πως επιθετικό φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού δεν σφύριξε ο διαιτητής Τζίκας (Μακεδονίας) που είναι γιος παλαιού διαιτητή που είναι και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ετσι ο υιός Φώτης Τζίκας μέτρησε γκολ του ΠΑΟΚ ενώ ο σκόρερ κάνει φάουλ σε δύο αμυντικούς (στον Νο 9 με το αριστερό του χέρι και στο Νο 5 που τον κατεβάζει στο έδαφος με το     δεξί του χέρι). Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού, ότι παίκτης που κρατάει αντίπαλο από τον ώμο, αλλά και πηδά κατά αντιπάλου είναι φάουλ.

Εκτός και αν σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που μας διδάσκει τις έξι πρώτες αγωνιστικές ο Κλαντεμπεργκ αυτά τα φάουλ σφυριζονται μόνο υπέρ των ομάδων της εξυγίανσης όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ για τον αγώνα Γιάννινα -ΑΕΚ που μέσω VAR έδωσαν πέναλτι "παρακαλώ", στην ΑΕΚ και ενώ είχε κάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ σε δεύτερο χρόνο ήρθε σε επαφή (για να αποκομίσει κάποιο πλεονέκτημα; όχι).

Αντίθετα, εδώ είχαμε παράβαση επιθετικού σε δύο αντιπάλους, που με την χρήση των χεριών του, στηρίζεται πάνω τους και δεν τους αφήνει να διεκδικήσουν την μπάλα με το κεφάλι (με αποτέλεσμα εδώ ο επιθετικός να έχει αποκομίσει πλεονέκτημα πετυχαίνοντας στην συνέχεια το γκολ).







ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια