1) Αυτό δεν είναι VAR αλλά διπλό ταμπλό, 2) Παγκόσμιο φαινόμενο με Μανούχο, Κοτσάνη

Αυτό δεν είναι VAR, μπορεί να παρομοιαστεί και ως διπλό ταμπλό. Στο γκολ του Χασάν στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού 1-1 οι Κοτσάνης, Απτόσογλου έκαναν πάνω από τρία λεπτά για να μη μετρήσουν το γκολ του Χασάν, ενώ με γυμνό μάτι φαινόταν ότι ο Ελ Αραμπί δεν είναι οφσάιντ που τελικά ανακάλυψαν. Στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1 οι Γκορτσίλας και Μεϊντανάς δεν χρειάστηκαν πάνω από 2’ για να δουν ότι ήταν οφσάιντ τα δυο γκολ του ΠΑΣ, αν και στο πρώτο μπήκε γραμμή «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»!

Το διπλό... ταμπλό του VAR αποκαλύφθηκε ξανά στα Γιάννινα. Ναι, στο ίδιο γήπεδο. Από εργαλείο του ποδοσφαίρου, η πλειοψηφία των φιλάθλων βλέπει ότι το VAR εξελίσσεται, αν προτιμάτε μετατρέπεται, σε εργαλείο της «εξυγίανσης» και όλοι «αμολάνε αετό» παρά το ξεγύμνωμα. Είδαμε ότι σε φάσεις για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ αρχικά προσπάθησαν να μας πείσουν ότι δεν παρεμβαίνει ανθρώπινους παράγοντας αλλά με τους διαλόγους των διαιτητών στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός γέλασε το σύμπαν, υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, άλλα για Ολυμπιακό άλλα για ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Ναι, στο VAR του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) ο οποίος έχει σφυρίξει μόλις εννέα ματς στη Super League, δυο λιγότερα ακόμη και από τον Κοτσάνη (Δράμας). Στα Γιάννινα δεν είχε πατήσει ακόμη στο χορτάρι για να διαιτητεύσει, τώρα τον \όρισε να σφυρίξει Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα.  όπως και ο Κοτσάνης. Την πρώτη του χρονιά στη Λίγκα (2018-19) ο Γκορτσίλας σφύριξε δυο αγώνες επειδή τραυματίστηκε. Να μην παραβλέψουμε να αναφέρουμε αλλά και να τονίσουμε ότι βοηθός του Γκορτσίλα στο VAR ήταν ο Μεϊντανάς (Αχαΐας), ένας βοηθός που θα γίνει διεθνής. Ήδη, τον στέλνουν σε ματς στο εξωτερικό.

Παγκόσμιο φαινόμενο: Δυο ορισμοί την ίδια αγωνιστική

Σημειώστε ότι χορτάρι δεν έχει πατήσει ακόμη ο Κοτσάνης. Όμως, ο Δραμινός ρέφερι για την επόμενη αγωνιστική, τόσο αυτός όσο και ο Μανούχος έγιναν... παγκόσμιο φαινόμενο! Ο Κοτσάνης μπήκε VAR Βόλος-ΑΕΛ και Αρης-Αστέρας Τρίπολης και ο Μανούχος Λαμία-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΟΦΗ.


Σχόλια