Τριπλή συντριβή του συστήματος της προπαγάνδας και της λάσπης - Με τη σκευωρία έκαναν πόλεμο στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη

 Η αθώωση του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση, είναι πλέον γεγονός. Ταυτόχρονα σημαίνει και το τέλος του συστήματος που πολέμησε τον Ολυμπιακό, με τόνους λάσπης και συκοφαντίας, ενώ πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συντριβή του ίδιου συστήματος, για την ίδια υπόθεση. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με αυτή τη σκευωρία λάσπης έκαναν πόλεμο στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη, άρα υπάρχουν αδικίες, και μάλιστα δέκα ετών, σε βάρος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας και του ηγέτη της.

Η πρώτη συντριβή ήταν διπλή, όμως δεν έβαλαν μυαλό. Το καλοκαίρι του 2015 ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος ήθελαν να αποβάλλουν τον Ολυμπιακό από το Champions League. Αρχικά προσέφυγαν στην UEFA και μετά στο CAS, όπου κι εκεί το... χαστούκι ήταν ηχηρό, καθώς με απόφαση που εκδόθηκε στις 24 Αυγούστου 2015, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης απέρριψε την προσφυγή των «πρασίνων». Θυμίζουμε ότι πήγαν παρανόμως, τη δικογραφία του Ανδρεάδη και φυσικά τους απάντησαν ότι δεν υπήρχαν στοιχεία!  

Παρόλα αυτά το σύστημα της λάσπης και της «εξυγίανσης» δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισαν να... ανοίγουν τη σκευωρία, συνεχίστηκε η προπαγάνδα, με σκοπό να παρέμβει η αθλητική δικαιοσύνη, έχοντας δεχθεί και το «χαστούκι» από τη δικαίωση της Βέροιας για το ματς με τον Ολυμπιακό, τον Ιούλιο του 2015, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτό έγινε με την... έκθεση της Σπανού.

Η τρίτη συντριβή: Και στην Επιτροπή Δεοντολογίας επιβεβαιώθηκε και πάλι ότι οι γελοίες κατηγορίες δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Η οριστική δικαίωση θα έρθει και από το Εφετείο Αθηνών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ποινική δίκη που σε μια κανονική χώρα δεν έπρεπε να γίνει. Όσον αφορά την υπόθεση στην ποινική δικαιοσύνη, να μην ξεχνάμε ότι στην τωρινή δικογραφία δεν περιλαμβάνονται τα τέσσερα από τα πέντε κακουργήματα της αρχικής, να μην ξεχνάμε και την εισήγηση του Αρείου Πάγου να εκδοθεί απαλλακτικό βούλευμα, επειδή δεν υπήρχαν στοιχεία.

Ο κόσμος ξέρει ότι η λασπολογία και η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη εξυπηρετούσε συγκεκριμένα πολιτικά και αθλητικά συμφέροντα. Φάνηκε και από το ποιοι ήταν μάρτυρες κατηγορίας.


 

Σχόλια