Και η... εξυγίανση «παραδέχεται» την ακατάλληλη ομοσπονδία

Σε τροχιά σημαντικών αλλαγών φαίνεται πως μπαίνει η ΕΠΟ, καθώς φουντώνουν τα σενάρια για εξελίξεις, εξελίξεις που «παραδέχεται» ακόμη και η... εξυγίανση που θα είναι: Διοίκηση κοινής αποδοχής ή διορισμός προσωρινής διοίκησης.

«Η ομοσπονδία έχει αυτοπαγιδευτεί, αρμενίζει χωρίς πυξίδα», «Τους ξέρουν σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ»... Ουσιαστικά οι «εξυγιαντές», επιβεβαιώνουν αυτά που γράφουμε εμείς και παράλληλα θεωρούν το Γραμμένο όχι απλά τελειωμένο αλλά και ακατάλληλο να διοικήσει. Ως παράδειγμα αναφέρουν ότι ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ περίμενε επιστολή από τις διεθνείς ομοσπονδίες για να γίνουν εκλογές στις 9 Οκτωβρίου, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατατέθηκε πρόταση για εκλογές στις 23 Νοεμβρίου, όπως ήθελε η Κυβέρνηση και ο Γραμμένος ενημερώθηκε την ώρα της συνεδρίασης.

 Γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ότι η ΕΠΟ και η διοίκησή της έχει απαξιωθεί. Το παράδοξο είναι ότι το μπλοκ του νότου τα έχει με τον «δικό μας Γραμμένο», που ανήκει στο μπλοκ του βορρά. Δηλαδή, στην ομοσπονδία γίνονται πρωτόγνωρα πράγματα που επαναλαμβάνουμε ότι τα ξέρουν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Πλέον δεν έχουμε τον «εμφύλιο» μεταξύ των μπλοκ του βορρά και του νότου αλλά τον πόλεμο κατά του Γραμμένου από το μπλοκ του νότου και τους παράγοντες να είναι «όλοι εναντίον όλων» για να σώσουν τις καρέκλες τους και να είναι εκ νέου υποψήφιοι για το συμβούλιο της ΕΠΟ. 

Σχόλια